Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 10, 2023, 04:19:57 pm ---Горелка,
ти си уникален, няма друг кът тебе на тия години, дет съ фали с коли и си ги снима :).
--- Край на цитат ---
Аз споделям, не се хваля. Аз нямам какво да крия, нямам от какво да се страхувам. За разлика от теб, който дори и името ти е страх да си го кажеш.
Михаил Кузмов:
Аз оркаджията, не съм забравил вкуса на Камчия. Слагаха му чесън да е по близо до народа. Беше вкусен и здравословен. Обаче ходенето на събрание с висши партийни функционери, ако си хапвал Камчия беше нежелателно. Така беше ЕДМ, и само ние бедните си го хапвахме и лафехме един срещу друг щото не се усещаше чесъна. М да, не беше лошо! Щом и ти го знаеш!
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 10, 2023, 09:56:32 pm ---Аз оркаджията, не съм забравил вкуса на Камчия. Слагаха му чесън да е по близо до народа. Беше вкусен и здравословен. Обаче ходенето на събрание с висши партийни функционери, ако си хапвал Камчия беше нежелателно. Така беше ЕДМ, и само ние бедните си го хапвахме и лафехме един срещу друг щото не се усещаше чесъна. М да, не беше лошо! Щом и ти го знаеш!
--- Край на цитат ---
Че си Оркаджията, Оркаджията си, не е нужно да го подчертаваш и да се хвалиш. :D
Обаче тук нещо за "партийното функционерство" не ми харесваш:
Първо по данни от самия тебе, прекарал си по-голямата си част от трудовия си стаж в някакъв институт по нищо правене или както аз обичам да наричам с абревиатура "чесане на пъпа". :)
Начи чесал си пъпа по време на комунизма, т.е. добре си си съхранил здравето, щото по принцип работата скапва най-много, а сега плюеш, като един неблагодарник. Трябвало е /а то ще ти се случи след реинкарнацията/, да си работник на някой богат капиталист, който да ти изтиска всички жизнени сокове, като принадена стойност, а ти да лапаш мухите. После няма да достигнеш тази възраст поради амортизация на тялото. Точно това те чака в следващия живот, защото ти сам с оплакванията си го привлече.
После е добре да направиш сравнение, дали едно време партийните функционери са били богаташи в сравнение с днешните либерал-фашисти, които ката ден ходят на оперативка в американското посолство и служат не на българския народ, а на американския. Тези държавни изменници ти не квалифицираш, като партийни функционери и те не са като едно времешните, дето са се облагодетелствали само с някоя софра и примерно 2-3 пръта суджук. Тези тук имат банкови сметки от американски рушвети в офшорки, които могат да им бъдат отнети в оня миг, в който решат да изневерят на колониалния си началник.
Идват обаче времена в които трябва да се плащат грехове. Няма да остане никой ненаказан - кой физически, кой кармически, само заради морално-етичната и идеологическа позиция, която е заемал.
А яж сега скакалци и хлебарки и си прати внуците на запад да учат джендарската идеология, да им турат по няколко ГМО-бустара, да станат демократи, като дядо си. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Април 11, 2023, 10:33:23 am ---Идват обаче времена в които трябва да се плащат грехове. Няма да остане никой ненаказан - кой физически, кой кармически, само заради морално-етичната и идеологическа позиция, която е заемал.
--- Край на цитат ---
Леж ти на тая... аз през това време ще се чудя на БМВ или на кабрио да се возя... :)
Само да напомня - гоня 60-така, така че ако ще иима някакво възмездие, добре е да побърза, че не ми остава много на тоя свят.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Април 11, 2023, 10:21:22 pm ---Само да напомня - гоня 60-така, така че ако ще иима някакво възмездие, добре е да побърза, че не ми остава много на тоя свят.
--- Край на цитат ---
Да, нацисти и богоборци не е справедливо да добруват и дълголетстват.
Примери:
1. В Украйна, при един от захватите от нацистите на храм на каноничната УПЦ, нацика взема кръста от свещеника и го хвърля на земята. И после пада мъртъв! Снимката на неговият труп я има в нета.
2. Наложихте "арест" на Путин, що ви спря дечицата сираци от Украйна за вашите содомски оргии и за донори на органи! А вашите нацисти вземат насила децата от родителите и ги пращат някъде *** в "Украйна". Ако случайно руснаци успеят бегом да евакуират руско дете по негово и на родителите желание, то украинският снайпер не стреля по руснаците, а по детето!!! Интервюто с майката и детето също ги има в нета.
3. Ще побърза.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия