Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Михаил Кузмов:
Ветко бре, много си ме надценил, благодаря! Аз с тая пенсия, под прага на бедност, не мога да си позволя такава пищна трапеза! Ти къде снима това?
P.S. това интрига ли е?
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Април 08, 2023, 03:50:32 pm ---P.S. това интрига ли е?
--- Край на цитат ---
Никаква интрига.
Това е мечтата на всеки украинец: сало (сланина) и самогон (от моите руски френдове разбрах, че алкохол можеш да свариш от много необичайни неща). Лукът ти е от село.
След употреба на такива неща, човек може да напише твоите нелогични логичности...
Аtos:
Забавни сте, отдавна не съм се смял в тоя форум... ;D
То е ясно, че никой "лагер" няма да убеди другия в собствените си схващания, карайте обаче по-внимателно с раздумките!
Интелигентният сарказъм е за предпочитане пред обидите и личностните класификации, наздраве ;)
VITAN:
--- Цитат на: Аtos в Април 08, 2023, 07:36:18 pm ---То е ясно, че никой "лагер" няма да убеди другия в собствените си схващания...
--- Край на цитат ---
Никой на нищо не се надява.
Шебеците обичат банани! Ако няма банани, шебека надава вой, бие се в гърдите и скача по клоните и лианите.
Лъжа!?
Аа, не! Е те тука те:
https://www.youtube.com/v/szNfJSQGguU
Е, шебеците обичат и лъскави неща, но да не издребняваме.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Април 07, 2023, 05:59:34 pm ---
Вече не е актуално, смени плочата на която си зациклил. От 2 седмици горелкаджията кара кабрио :)
(ако успее да се докопа до него от сина му, де...)
--- Край на цитат ---
Горелка,
ти си уникален, няма друг кът тебе на тия години, дет съ фали с коли и си ги снима :).
Снимаш и сина си и чак ни даваш подробности, че си го ваксинирал с ваксината на ГМО-либерализма.
Сякаш другите нямат коли и не са виждали. Просто не им отдават такова значение. За мен автомобила е да ме превози от т. А до т. Б, не е някаква свързана идеологическа значима вещ. Един тъпан викаше: ама те руснаците не правили Мерцедеси. Че ко като не правят мерцедеси бе, майка ти и баща ти да не правят компютри или пък ти с двете си леви ръце дето нищо не правиш. Щот не правили мерцедеси и не били достойни.
Купил си си детска играчка - кабрио дето освен да хванеш синузит става да се върнеш на село и там да впечатлиш бившите си съселяни, да те видят какъв столичанин си станал, какъв градски начин на живот имаш.
Но ще трябва да ядеш скакалци и хлебарки, а селяните ще ядат натурални продукти.
Не гледа той, че просто няма стока в магазина, която ако не е пълна с антибиотици и хормони, ще има нитрити, флуор и всякаква друга канцерогенна химия, ами сега и хлебароци стрити на прах - радва се на някакво кабрио, дето го хвърлили на боклука. Не е ценно какво слага в корема си, ценно е да го видят хората, че си купил един боклук, сякаш някой го интересува. А яж си кабриото, ще ядеш натурални храни на кукуво лято. :)
Оркаджията
е забравил едно време салам Камчия какъв вкус имаше, търси го сега из рафтовете на магазините, но само ще мечтае за амбалажната хартия с която го опаковаха кумунистическия натурален салам - истински натурален продукт без американско ГМО. Няма салам Камчия от Тодор Живков, няма ги продуктите на Родопа и Сердика - а яжте сега западни коли, скакалци, химия, ГМО и си пращайте внуците на запад да стават модерни - джендари.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия