Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (541/919) > >>

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Януари 04, 2024, 06:10:18 pm ---Кажи тия на какво ти приличат и после питай Витко кой е тоя вляво, русия - трябва да му е много добре известно :)

--- Край на цитат ---

Жужи, виждам че пак гейското в теб се обажда и постваш тук снимки на твои познати, ама няма нужда да развращаваш четящите тук :) Това твои познати от прайда ли са???

Имам един въпрос по география... това Мухонасранск дето затварят хора за публикации в Украйна ли се намира? И  още един въпрос, какво означава абривиатурата СБУ? Давай, помагай с отговорите! :)

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Януари 04, 2024, 06:20:45 pm ---... И  още един въпрос, какво означава абривиатурата СБУ?
--- Край на цитат ---

Съюз на Българските Учители... ти какво си мислеше? :)
Като задаваш лошо формулирани въпроси, получаваш безполезни отговори - много е просто.

П.С. Е така се правят 6 000 поста... Молят ме хората да отговоря, да помогна и ... те се трупат :) А понякога просто усещам че им е нужна помощ, макар че не я искат в прав текст. Не мога да ги подмина мълчаливо, нали? Виждаш го човек как се е оплел в някакви факти и публикации, не може да разбере какво се случва... ти няма ли да му помогнеш?

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Януари 04, 2024, 06:23:22 pm ---Съюз на Българските Учители... ти какво си мислеше? :)
Като задаваш лошо формулирани въпроси, получаваш безполезни отговори - много е просто.

П.С. Е така се правят 6 000 поста... Молят ме хората да отговоря, да помогна и ... те се трупат :)

--- Край на цитат ---

Браво Жужи, виждам че и за клоун ставаш :) Разсмя ме! :)

А сега в това видео https://t.me/sanya_florida/14218
ми кажи на чист български, какво говори този представител на "Съюза на българските учители". Ако може да ми преведеш първите 40-50 секунди, защото трудно се справям с твоя български език :)

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Януари 04, 2024, 06:31:29 pm ---     А сега в това видео https://t.me/sanya_florida/14218
ми кажи на чист български, какво говори този представител на "Съюза на българските учители". Ако може да ми преведеш първите 40-50 секунди, защото трудно се справям с твоя български език :)

--- Край на цитат ---
Обяснявам за разбиращите от половин дума - заснемането на ракетната атака означава заснемане на работата и най-вече позициите на ПВО. Това е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО и тази забрана е оповестена още в началото на войната.
Но Саня от блатата погрешно (даже бих казал - съвсем нарочно и манипулативно) твърди че блогерите се преследват за заснемане на ПОСЛЕДИЦИТЕ от атаката. Реално проблем е заснемането и публикуването на САМАТА АТАКА.

А иначе се радвам, че успях да развеселя мрачното ти и конфронтацинно настроение :)

merlinbg:

--- Цитат на: juliang в Януари 04, 2024, 06:37:36 pm ---Обяснявам за разбиращите от половин дума - заснемането на ракетната атака означава заснемане на работата и най-вече позициите на ПВО. Това е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО и тази забрана е оповестена още в началото на войната.

--- Край на цитат ---

Явно не се правиш, а верно си много прост :) Кво те питам, а ти кво ми отговаряш, изсулваш се като мокра връв :) Кажи какво говори човека от СБУ и какво означава СБУ? Забелязал съм, че веднага сменяш темата, когато не ти е удобен отговора. Айде пак да опиташ да отговориш, тъкмо по-бързо ше направиш 7000 поста :) Действай :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия