Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Януари 04, 2024, 06:42:25 pm --- Явно не се правиш, а верно си много прост :) Кво те питам, а ти кво ми отговаряш, изсулваш се като мокра връв :) Кажи какво говори човека от СБУ и какво означава СБУ? Забелязал съм, че веднага сменяш темата, когато не ти е удобен отговора. Айде пак да опиташ да отговориш, тъкмо по-бързо ше направиш 7000 поста :) Действай :)
--- Край на цитат ---
Чува се в самия клип какво означава СБУ. ГРУ на украински - така по-ясно ли ти е?
Не, явно и така няма да стане, прекалено сложно ще е за твоя мозък. Означава "Служба Безпеки Украйне".
Оффф... и така няма да го разбереш. "Служба за безопасност на Украйна".
Не знам, сега може и да ти ясно, ма аз да се подсигуря, току-виж си наистина тежък случай... това е разузнаването (и контра разузнаването) на Украйна.
По-ясно от това мога само с картинки, като в детската градина.
Михаил Кузмов:
Путин дава гражданство на чужденци и роднините им, ако се сражават в Украйна
https://f7td5.app.goo.gl/nGdWx3
Изпратено чрез @upday айдееее, юруш, давайте, какво само пишибриши!
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Януари 04, 2024, 06:51:47 pm ---Чува се в самия клип какво означава СБУ. ГРУ на украински - така по-ясно ли ти е?
Не, явно и така няма да стане, прекалено сложно ще е за твоя мозък. Означава "Служба Безпеки Украйне".
Оффф... и така няма да го разбереш. "Служба за безопасност на Украйна".
Не знам, сега може и да ти ясно, ма аз да се подсигуря, току-виж си наистина тежък случай... това е разузнаването (и контра разузнаването) на Украйна.
По-ясно от това мога само с картинки, като в детската градина.
--- Край на цитат ---
Браво Жужи, справи се за отличен, явно има някоя и друга гънка по полираното топче в черепната ти кутия :) Значи двамата доказахме, че клипчето е заснето в Усрайна, а сега ако може и толкова подробно да ми кажеш и какво гвори тоз снажен левент от СБУ. Преведи за нас дето не разбираме мовата на чист български. Или направо мислиш да си признаеш, че Мухонасранск се намира в Усрайна, и ако е така недей повече да го споменаваш, защото сам си противоречиш :)
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Януари 04, 2024, 06:59:03 pm ---... а сега ако може и толкова подробно да ми кажеш и какво гвори тоз снажен левент от СБУ. Преведи за нас дето не разбираме мовата на чист български.
--- Край на цитат ---
Говори, че търсят 4-ма пубери, дет са публикували видеа на ракетниия обстрел, за да ги вкарат в панделата. Това евентуално, ако съда постанови. Защо - няма да се повтарям. Все пак интелекта ти ще ти стигне за да врътнеш половин страница нагоре...
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Януари 04, 2024, 07:06:07 pm ---Говори, че търсят 4-ма пубери, дет са публикували видеа на ракетниия обстрел, за да ги вкарат в панделата. Това евентуално, ако съда постанови. Защо - няма да се повтарям. Все пак интелекта ти ще ти стигне за да врътнеш половин страница нагоре...
--- Край на цитат ---
Излиза, че в "демократична" Усрайна вкарват в затвора пубер за видео в интернет, а в Русия всеки може да си снима и публикува каквото си поиска :) Това вярно ли е Жужи? Или пак ще ми доказваш, че имаш проблем с логическото мислене :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия