Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (529/919) > >>

EDM electronics:
Жужи на мен ми се материализира в мека китка, такива първосигнални асоциации правя  :). Не знам дали в действителност обсъжданата личност е ЛГБТ, но знам със сигурност от самия него, че предпочитал гей-паради пред български манифестации за 1-ви май и 3-ти март, щото били комунистически.

А самият той е бивш комсомолски секретар, син на комунисти докарал се благодарение на мисленето си до инвалидност. Ако му беше здрав духа, щеше да ву е здраво и тялото.

Другари идеологически съмишленици:
Жужи е спорил с баща си по същия начин, както спори с мен и с вас. Баща му е бил най-малкото доцент, но синът му се правил на професор пред баща си. По всичко личи, че те не са мелили брашно именно поради идеологически съображения. Тоя се е разболял ментално от неолибералната пропаганда и бутафорната демокрация. Не е нормално на неговите години да те интересуват Ламборджинета и сп. Плейбой. А той всъщност е скъсаняк  :D. На фона на Ламбординито той изкарва жълти стинки с оловните обувки, чистейки саждите от комините на ТЕЦа и доменните пещи от катран.  :D
Той бил капиталист! - скъсаняк... :D

Купил си две стари счупени ретро коли и вика - аз постигнах абсолютното щастие, EDM electronics е нещастника с Жигулата  :D, той е болшевик и намя 2 лв. в джоба да си купи старо раздрънкано BMW, като мен.

Много е зле завалийката.  :)
Не съм му показал нагледно що е туй американска демокрация в он-лайн медия, защото го ползвам за изтривалка, пишкир.  ;D

Анатема Еврогейски съюз!  :D
https://www.tiktok.com/@atanasstefanof/video/7318048287909498145

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 31, 2023, 02:35:50 pm ---Жужи на мен ми се материализира в мека китка, такива първосигнални асоциации правя  :). Не знам дали в действителност обсъжданата личност е ЛГБТ, но знам със сигурност от самия него, че предпочитал гей-паради пред български манифестации за 1-ви май и 3-ти март, щото били комунистически.

--- Край на цитат ---

Обаче гей-парадите го възмущавали... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 31, 2023, 02:35:50 pm ---А самият той е бивш комсомолски секретар... докарал се благодарение на мисленето си до инвалидност

--- Край на цитат ---
А ти си ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 31, 2023, 02:35:50 pm ---Жужи е спорил с баща си по същия начин, както спори с мен и с вас

--- Край на цитат ---
Бих искал да чуя как един от кумирите ти - Никита Михалков - е спорил с чичо си... ама много боли, нали? :)

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 31, 2023, 02:35:50 pm ---... Не е нормално на неговите години да те интересуват Ламборджинета и сп. Плейбой.

--- Край на цитат ---
Както и не е нормално на твоите години да се интересуваш от живота на един пенсионер и инвалид, и да занимаваш форума с фантазиите си за това какво представлява той. Ни както казах - който си няма достатчно интересен собствен живот, постоянно обсъжда нечий чужд. На това му се вика "жълта преса", ако някой не знае...

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 31, 2023, 02:35:50 pm ---... EDM electronics е нещастника с Жигулата  :D

--- Край на цитат ---
Ти и със и без Жигулата - все си нещастник... :)

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 31, 2023, 02:35:50 pm ---Анатема Еврогейски съюз!  :D
https://www.tiktok.com/@atanasstefanof/video/7318048287909498145

--- Край на цитат ---
В анатемата над Еврогейския съюз се споменава цар Путин  8)
Заради 11-те часови пояса обръщението на Царя :D (Urbi et Orbi) е готово:

https://www.youtube.com/v/9zGMM3L7eI8
Новогоднее обращение Владимира Путина — Поздравление с 2024 годом

P.s. Малко хай-тек клюки:

https://www.youtube.com/v/aKMfxIzP710
“Что творят эти Русские?”: С того берега слышны жалобы об использовании Москвой запрещенного оружия

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 31, 2023, 03:13:29 pm ---... (Urbi et Orbi) ...

--- Край на цитат ---
Само "Urbi" е в неговия случай... Orbi не желае да чува нищо от тоя сатрап...

--- Цитат на: VITAN в Декември 31, 2023, 03:13:29 pm ---P.s. Малко хай-тек клюки:
“Что творят эти Русские?”: С того берега слышны жалобы об использовании Москвой запрещенного оружия

--- Край на цитат ---
Това от утре ли, че екипажа на "Новокузнецк" май не е на същото мнение (относно заглушаването на високоточните оръжия имам предвид).
А населението на Белгород също едва ли приема с кой-знае какво доверие тези твърдения ... :)

P.S. С'я гледам - Кримския мост пак го затворили... навръх Нова година...

P.S.S. Коледни бонуси в руска фирма :)

VITAN:
Жужи, Жужи,
за яйцата нямай грижи. Другаря султан Ердоган бутна едно рамо. Тее, за протокола, тук дали станаха евтини?! Ей тъй, за едно Мишле-нце питам...

Ако не занимавахте Мада Раша с братоубийствена война, чудесата щяха да са повече, но като за страна под има-няма 17 000 санкции и така са си SUPER:

https://www.youtube.com/v/BMW5d5b10Uc
Чего добилась Россия за 2023 год. Нам есть чем гордиться!

Това горе не е за теб. Ти нищо не си измислил/проектирал/сътворил в живота си от нула, нито дори електронен свой датчик не си залепил/сглобил - няма как да разбереш видеото... Не се напъвай, противопоказно е за здравето.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия