Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Ето го заинтригувания:
juliang:
--- Цитат на: Ksurnev в Декември 31, 2023, 04:16:33 pm ---Ето го заинтригувания:
--- Край на цитат ---
Виж си твоята статистика, или тая на Витко преди да сочиш моята :)
--- Цитат на: VITAN в Декември 31, 2023, 03:56:35 pm ---Жужи, Жужи, за яйцата нямай грижи.
--- Край на цитат ---
Можеш ли да си представиш че дори аз като един беден пенсионер-инвалид нямам НИКАКВИ грижи с яйцата? :)
--- Цитат на: VITAN в Декември 31, 2023, 03:56:35 pm ---Чего добилась Россия за 2023 год. Нам есть чем гордиться!
--- Край на цитат ---
Да ти напомням ли темповете на ръста на германската икономика през 30-те и 40-те години на 20-ти век? Мисля че сам можеш да се досетиш на кой отрасъл се дължи тоя ръст, и какво виждат от него обикновените граждани. А това че ръста е само 3-4 процента говори много ясно колко зле е положението там. Просто нямат ресурс за растеж, нямат заводи, нямат и пари за да увеличат оборотите на икономиката, дори и на военната.
И реално... 3% ръст при 15% годишна инфлация... това е срив, а не ръст...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 31, 2023, 04:34:21 pm ---Виж си твоята статистика, или тая на Витко преди да сочиш моята :)
--- Край на цитат ---
Ти VITAN много не заглеждай, за vitan виж. Упс, тоя го баннаха, заради дизайна на Altium-а...
От малкия има какво да научиш. Големия само с тролове се занимава - човек без работа завалията 8)
EDM electronics:
Новини от фронта:
Заради атаката на Белгарод от украинския фашистки режим срещу цивилни обекти с касетъчни бомби и РСЗО тази нощ руските ВКС са унищожили над 600 военни в Украйна, от които 200 наемника с ракети и БПЛА.
Слава на руската армия и президента Василич :) изпълняваш ролата на ония от фризера във Валдай. :D
Бой по фашистите до пълна ДЕНАЦИФИКАЦИЯ! :)
Американците да чакат своя ред. Ако не ядат директно бой, то ще си получат заслуженото за терористичния акт на НАТО по СП1 и СП2. Руснаците не прощават, аз също - да прощава Бог. :)
Подборности:
https://www.tiktok.com/@dron.media/video/7314321735254363397
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Декември 31, 2023, 01:10:22 am ---В Белгород Въоръжените сили на Украйна с високоточни оръжия поразиха няколко военни обекта със стратегическо предназначение. Цивилните обекти, за които съобщават противниковите СМИ са изключително от отломки от техните собствени зенитни ракети. Ако не бяха слагали ПВО в границите на населените места, нямаше да има пострадали цивилни граждани и обекти.
--- Край на цитат ---
Много си проЗД Жужи!!! :) Тая простотия под влиянието на деменцията или на Бакхус я съчини!?! Доказа, че си редко тъпо парче, но аз друго не съм и очаквал от "всезнайко" като теб :) Как беше... разбираш всичко от микроелектроника, до макроикономика... но в твоя случай по-скоро важи "Напънала се планината и родила мишка". Наистина не виждам какво място имаш в този форум, освен да се заяждаш, да правиш интриги и да се занимаваш с долни лъжи и инсинуации!!! Но... какво пък, явно толкова си можеш... толкова ти е капацитета :)
А сега пак на сериозната част, говориш за поразяване на военни обекти в Белгород. Покажи ми видео или снимка на една военна машина или един човек с военни дрехи които са пострадали по времето на терористичния обстрел. Поне една можеш ли да намери Жужи (и все пак не ми звучи много гейско тва Жужи, по-скоро си е чисто педерастко)? Как се нарича преднамерено нападение над мирни жители и деца Жужи? Само не ми казвай, че не знаеш и какво е терористична атака :) Чакам да показваш, в противен случай смятам, че си прост ляляджия.
Сега ще почнеш да мрънкаш, че съм те бил обиждал :) Пак ще повторя, тук съм за да те забанят, а след това и мен :) Ще работя твоята съвест, защото виждам, че ти такава нямаш. Ако имаше, до сега сам да си се махнал от тук :) Тичкай да докладваш Жужи!!! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия