Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 30, 2023, 09:24:03 pm ---"В сети уже давно шутят о наркозависимости Зеленского. Но все чаще появляются разборы врачей профессионалов, которые в этом уверены. Я, как медик по образованию, решил сделать собственный разбор. Подробнее - в видео!"
--- Край на цитат ---
Да ти пускам заключение на псхихолози и онколози относно здравословното състояние на Путин, или вече ги знаеш? Но не ги приемаш, нали - пълни ментета са :) Точно като спеца ЕДМ веднага разоблачава фейковите видеа :)
П.С. Няма такава наглост. Да пуснеш това ден след като си изстрелял 150 крилати ракети срещу градове в Украина: https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/1923990/
А Миро търси истината, търси обективност и безпристрастност...
EDM electronics:
Михаил Кузмов,
ти си мишка. :) Държиш се, като мишка.
Появиш се, изръсиш някаква върховна глупост, не си осведомен за нищо, пълна подпосредственост с напъни да правиш елементарна пропаганда /да ми пуска той новини, колко били криминалните престъпления в Русия при условие, че съвсем скоро натрих муцуната на Горелката по този въпрос/ при условие, че модератора на форума е в час с всичко! :)
Ти нали мразеше Путин, нали бил диктатор, не бил демократ, е виж де, виж какво ти се казва:
https://www.tiktok.com/@irysik89/video/7318105032660978976
:D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 30, 2023, 09:51:02 pm ---... че съвсем скоро натрих муцуната на Горелката...
--- Край на цитат ---
Като го сънува това, сигурен ли си че точно муцуната ми натриваше, или беше нещо друго? :)
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2023, 10:57:27 pm ---Като го сънува това, сигурен ли си че точно муцуната ми натриваше, или беше нещо друго? :)
--- Край на цитат ---
Че ти друго имаш ли бе малоумняк!?! :) Жужи, на един прост въпрос можеш ли да ми отговориш? Ти тъп ли си или на тъп се правиш? И недей да шикалкавиш, както правиш обикновенно, пак ще повторя, ако си забравил въпроса "Ти тъп ли си или на тъп се правиш???" :)
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Декември 30, 2023, 11:09:10 pm ---... Ти тъп ли си или на тъп се правиш? И недей да шикалкавиш, както правиш обикновенно, пак ще повторя, ако си забравил въпроса "Ти тъп ли си или на тъп се правиш???" :)
--- Край на цитат ---
Правя се на тъп, за да могат хора като теб да ме разбират. Щото щом ти трябва второ мнение за да разбереш един човек дали е тъп, явно няма да те предложат за Нобелова награда...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия