Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2023, 11:11:50 pm ---Правя се на тъп, за да могат хора като теб да ме разбират. Щото щом ти трябва второ мнение за да разбереш един човек дали е тъп, явно няма да те предложат за Нобелова награда...
--- Край на цитат ---
Според мен не се правиш :) Просто си се вдетенил, спокойно въздрастта не е порок :) Това че си стар и изкуфял не те прави човек втора ръка, но и не те извинява, когато пишеш простотии :) Над 6000 публикации във форума и нито една свестна мисъл, само простотии. Мислиш ли, че мястото ти е тук???
juliang:
--- Цитат на: merlinbg в Декември 30, 2023, 11:15:42 pm --- Според мен не се правиш :)
--- Край на цитат ---
Ами що питаш, като отговора ми не те интересува, "бе малоумняк"?
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2023, 11:24:00 pm ---Ами що питаш, като отговора ми не те интересува, "бе малоумняк"?
--- Край на цитат ---
За да разбера дали си тъп бе :) Защото ми омръзна да ти чета простотиите :) Разликата между чат и форум разбираш ли я, или трябва да ти я обясняват? Ето как си стигнал до над 6000 публикации, пълни с глупости и фалшификати :)
juliang:
Ами ти можеше да ми задаваш тези въпроси в чата, вместо тук.
Кат ти е омръзнало да ми четеш простотиите - ей го на, десетки активни теми има във форума, ежедневно хората пишат в тях... :)
merlinbg:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2023, 11:38:06 pm ---Ами ти можеше да ми задаваш тези въпроси в чата, вместо тук.
Кат ти е омръзнало да ми четеш простотиите - ей го на, десетки активни теми има във форума, ежедневно хората пишат в тях... :)
--- Край на цитат ---
За момента отговаряш с едно изречение, следващия ти отговор едносричен ли ще бъде, а Жужи :) Между другото, това Жужи не ти ли звучи малко "европейско", или еврогейско :) Не знам какво е, ама много ти отива. Не бях писал тук от много дълго време, но се върнах за да ти късам нервите и да се надявам да ни баннат или теб, или мен, или и двамата :) От това, че ще ме баннат, форума няма да загуби, но ако баннат теб форума може само да спечели, няма да има кой да пълни дисковата памет с простотии. Все пак 6000 публикации не са малко :) А сега докладвай ме на Димелсофт за да можеш да си легнеш спокойно, защото знам че си много долна и подла душичка :) ДЕЙСТВАЙ!!! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия