Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Всички едно времешни номенклатурчици и деца на такива станаха днес либерали, американофили и русофоби. Дори и кметове не София! :D
Другарки и Другари,
да не забравяме все пак, че изключително заблудената личност Горелката е гласувал именно за тази комунистическа отрепка и 6-так и понеже го хванах по бели гащи, той за извинение измисли простотията - че тоя син на комунисти и 6-аци имал пари, да си ядял шкембе чорбата в Париж, а не като мен беден русофил, да си ям салама Камчия в Жигулата на вестник Работническо дело за по-евтино. :D
Представяте ли си тоя "умник" какви доводи вади?
Той много "умен" бил. :D
По същия начин е положението на Бойко Борисов.
Навремето не случаен ще бъде допуснат до най-големите партийни водачи, а за охрана се умножава по квадрат проверката за пристойност. Днес той е голям американофил и по ирония на съдбата е в същия кабинет на Тодор Живков - неговия проС шофьор му седна на стола и еба мамата на държавата с американската демокрация. :D
Горалката вика другари: май не било важно какви са били родителите щом децата им са обърнали поляритета. Т.е. той ви убеждава, че под крушите падали ябълки. :D Представяте ли си колко е убедителен? ;D
Но аз имам и други опасения за него:
Бас хващам, че в семейството му по права линия е имало комунисти. След 1989 г. е настъпил катарзис у него и той им е скочил, като се е изкарал по-умен и демократичен. Това е тривиалната хронична картина в почти всяко българско семейство. Сина учи баща си, как се правят деца! :D
Но не са само тия съмнения, има и други, има и лична съпричастност и с квиченето си по демокрация той се опитва да прикрие и нея най-вече. Според мен той в миналото е бил или комсомолски секретар или член на комсомолския съвет, я там ТНТМ, я нещо друго, но по ми прилича на комсомолски секретар. Той и гласува за такива.
Със заблудената си либерална и демократична активност при условие, че сам отрече съществуването на демокрация, а нарече това нещо западното - по-добър авторитарен режим, той изцяло прилича на съвременен комсомолски секретар, досущ притежаващ характеристиките на едно времешните. :D
Михаил Кузмов:
ЕДМ, шъсъ убидъ! Въобще не си ме споменал в последното съчинение!
Ветко, ти не вдяна ли че това е фейк, та толкова труд да пишеш?
EDM electronics:
Родословно дърво на действащия кмет на София за който е гласувал Горелката, вика това е един голям демократ ;D, бил богат, имал пари да отиде до Париж, да изядял едни агнешки дреболии ;) и да се върне обратно със самальот, а аз щял съм през това време на един вестник "Работническо дело" в Жигулата, да ям салам "Камчия" със су..у ляп - от беднотия до шия. :D Вика ти ЕДМ-е си комуниста, не тоя дето гласувах за него. :D ;D
Вижте сами: :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 19, 2023, 02:40:08 pm ---Горалката вика другари: май не било важно какви са били родителите щом децата им са обърнали поляритета. Т.е. той ви убеждава, че под крушите падали ябълки. :D Представяте ли си колко е убедителен? ;D
--- Край на цитат ---
А един друг ви убеждава, че вълка може да си смени козината и да стане пухкаво агънце... :)
ЕДМ-е, за втори път ще те подсетя какъв е бил не бащата на кумира ти, ами той лично.
Много странно успяваш да смелиш, че бивш КГБ-ист (то всъщност бивши няма - сам го казваш) , и то не някаква бурмичка в Мухонасранск, а служител в посолството в Берлин може да построи демокрацията в една държава, но друг, дет баща му бил нещо си в ДС е човек, който няма как да е свестен... :)
Ако софийския кмет е комунистическа отрепка, то какъв е президента на Московия?
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 19, 2023, 02:40:08 pm ---Но аз имам и други опасения за него:
Бас хващам, че в семейството му по права линия е имало комунисти. След 1989 г. е настъпил катарзис у него и той им е скочил, като се е изкарал по-умен и демократичен. Това е тривиалната хронична картина в почти всяко българско семейство. Сина учи баща си, как се правят деца! :D
--- Край на цитат ---
Чшшш... счетоводител в държавни предприятие не се ставаше ако не си проверен партиен кадър... За съжаление ти все още не можеш да осъзнаеш и да се покаеш за това, което направиха комунистите с цялата нация.
EDM electronics:
https://www.youtube.com/v/vYSZ9uAu7wk
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия