Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (494/919) > >>

juliang:
Изпитвам големи съмнения за бъдещето на българите, при такава младеж... Младеж на която й се свиди да отделя за инвалидите и пенсионерите, младеж която се хвали че цял ден си бърка по дупките, младеж, която е държала само въздушна пушка на стрелбището... :)

VITAN:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 19, 2023, 04:22:40 pm ---Ветко, ти не вдяна ли че това е фейк, та толкова труд да пишеш?

--- Край на цитат ---
Деде,
1. Нямам фейсфук.
2. Тоя като го видя, още щом си отвори устата, се хващам за кобура!
3. Разминаването между устни и думи ми е последна грижа...
4. Капацитета, де е направил монтажа е факир, но, аре нЕма нужда толкова пРОСТО-тия.

juliang:
Гледайки клипчета в тубата как хората почиват по света, реших да проверя колко пътнически круизни кораба има Московия. Все пак... голяма държава, граничи с много морета и океани, богати хора - вероятно много от тях искат да попътуват на круизен кораб до някоя братска, или поне приятелска държава...

Няма да ви казвам числото, проверете сами, да не кажете че ви лъжа ... :)

Ksurnev:
Имаме си още един хубавец.

Майката на Иво Инджев - Люба Инджева е работила като телефонистка в МВР.
През 1969 г. е била назначена за разузнавач ІV степен във ІІ-ри отдел на ІV -то управление на ДС, с офицерско звание „младши лейтенант“.
Дядо му /по майчина линия/, Асен Стоянов Ангелов, е член на БКП от 1926 г. и активен участник в партизанското движение като ятак.
На 9 септември 1944 г. активно е участвал в установяването на народната власт, като комендант на Княжево.
През 1948 г. постъпва на работа в МВР, откъдето се пенсионира.
Чичото на Инджев, Емил Асенов Стоянов, е член на РМС и активен борец против фашизма и капитализма.
В своя блог, демократа и антикомунист Иво Инджев, се представя единствено с работните места, които е сменил.

Аз ли да ви кажа, че през 80-те години на миналия век,  кореспондент на БТА не се ставаше просто така, щото си много кадърен. Интереса ми беше предизвикан от представянето му в Уикипедия. Там е посочен университетът, който е завършил, но е изписан на английски език, все едно го е срам, че е имал привилегията да учи в Москва.
  Докато е студент в Москва се запознава с германката Регина, за която се жени и от която има три деца – Ани, Ива и Волен. Когато се развеждат и трите му деца остават да живеят с майка си в Германия.
  След време, Инджев се жени за българската оперна певица Росица Павлова, която е с 18 години по-млада от него. От нея има две деца – Елена и Нина.
 Май си е сменил името на Иво мИнджев!!!

Да ви прилича на някого тука?

juliang:
Още един човек, който доказва теорията ми че крушата все пак може да падне по-далеч от корена си :)

Човек не избира родителите си, и не е задължен да следва техните стъпки, нито да се кланя на техните богове.

P.S. Не харесвам Инджев... идва ми малко в повече.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия