Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (446/919) > >>

juliang:
А едни други лидери постоянно казават, че Украйна е нападнала Русия...

Такава е политиката - кална...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 29, 2023, 10:39:31 pm ---А едни други лидери постоянно казават, че Украйна е нападнала Русия...

--- Край на цитат ---
„… Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!… Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата – не може. Не си ли с тях – спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка – дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…“
от „Бай Ганьо у Иречека“

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 29, 2023, 10:39:31 pm ---А едни други лидери постоянно казават, че Украйна е нападнала Русия...

--- Край на цитат ---

Лъжец!

Едни други лидери казаха, че са нападнали собствения си народ и срещу него са извършвали 8 г. геноцид. Е, няма да се търпи такова нещо. Представи си, ако някой изтребваше американски народ и как щяха да реагират американците?

След разпада на СССР над 40 мил. етнически руснаци останаха зад границите на Руската федерация.
По заповед на на посраната Америка, започна тормоз и изтребление на този етнос, за да дразнят мечката. Е, раздразниха я и виждаме как тъпче тя. Но основният подстрекател и планировчик не се меси лично, щото нали се сещаш какво ще му се случи - справка оркестър Моцарт.

Ksurnev:
Пак се насрахме със самолета на Лавров до Македонско.
Турция и Гърция го пуснахаааа. Сега пак некви Анал-лизатори ще умуват.
Джул, не влизай в тяхното число.

VITAN:

--- Цитат на: Ksurnev в Ноември 30, 2023, 08:49:55 am ---Сега пак некви Анал-лизатори ще умуват.
Джул, не влизай в тяхното число.
--- Край на цитат ---
Плашиш кучето с кренвирш...

Как е изчислена възрастта за пенсия в СССР (ти да видиш!):

https://www.km.ru/sites/default/files/imagecache/640x640/kart_pens.jpg

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия