Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
krasias,
къде се покри, къде избяга, къде си зарови главата, като щраус, ела тук да помагаш на бате си Джул, че нещо му е увиснал носа, един комунист тука го е притиснал и той не може да мърда? :D
Ела да ни кажеш, ако обичаш, какви са характеристиките на "светлата ти душа", белким и нашите черните се поизбелят малко? :)
Ела да ми обясниш подробно, какъв комунист съм аз и какъв "демократ" и либерал си ти, хайде няма да те питам какъв капиталист си, как трупаш капитали от една минимална заплатка?
Дал си заявка на демократичен отворко, ела тук да опонираш на един прост комунист. :D
Ела го разобличи, обори с факти и аргументи, докажи, че не мисли правилно, че е младо момче, но акъла му е на дядка - ретрограден... :)
Граматиката ли си глътна? :D
VITAN:
Да паднеш от стола (времето нагласено!):
Ирански морски дронове накарали американски (уау!) самолетоносач (уауу!) да направи завой и да се върне назад - да не се мота из Персийският залив 8) :D
https://youtu.be/W8c6qunOflk?t=866
Ksurnev:
Мария Захарова:
"Не става въпрос просто за глупост, а за опасната глупост на някакъв интригант във властовите структури на България. Факт е, че правилата за въздушно движение се регулират от Чикагската конвенция за международно гражданско въздухоплаване от 1944 г. Тя предписва територията на държава трябва да се разбира като „сухопътни територии и прилежащите към тях включват териториални води.“ Въздушното пространство не е включено в термина „територия“. В този смисъл незаконните и без това санкции на ЕС не могат да се разширят до прелитащ самолет, на чийто борд се намира лице, на което е забранено да влиза на територията на държавата“, написа Захарова в телеграм канала. По думите ѝ за първи път в историята държавните власти забраниха не самолет, а човек в самолета да бъде в небето, тъй като според нота на българското дипломатическо ведомство самолетът на руското МВнР му беше позволено да прелети.
"Мислеха ли българските служители, че подобни мерки могат да бъдат приложени в отговор към хилядите функционери на НАТО, които са в нашите огледални стоп списъци? Мислеха ли по принцип за създаване на опасен световен прецедент? Мисля, че не. Кой даде право неграмотни чиновници в София да опозорят българския народ? ...Ние, между другото, вече сме в Скопие“, добави Захарова.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 08:45:02 am ---Едни други лидери казаха, че са нападнали собствения си народ и срещу него са извършвали 8 г. геноцид.
--- Край на цитат ---
За гладомор-а ли говориш? Съгласен съм, геноцид си беше :)
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 30, 2023, 08:45:02 am ---След разпада на СССР над 40 мил. етнически руснаци останаха зад границите на Руската федерация.
--- Край на цитат ---
А тия де останаха в границата продължават да се измъкват по всякакъв възможен начин, дори и като им показаха че не ги искат. Забраниха им да влизат с автомобили, тия тръгнаха посред зима с колелета към Финландия:
https://www.youtube.com/v/lBZeBYR1_Is
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 30, 2023, 09:58:44 am ---1. За гладомор-а ли говориш? Съгласен съм, геноцид си беше :)
2. А тия де останаха в границата продължават да се измъкват по всякакъв възможен начин, дори и като им показаха че не ги искат. Забраниха им да влизат с автомобили, тия тръгнаха посред зима с колелета към Финландия:
--- Край на цитат ---
1. Не, не съм споменавал и имал предвид американския геноцид над индианското население с изтребване на 14 мил. червенокожи, а остатъците от тях напъхани в резервати, като този в Ивицата Газа.
2. То като говориш за бягане през граница, напоследък има много западноевропейци и американци, които бягат на Изток - Русия, като към настоящия момент има придошли от доволния запад 12 000 семейства.
Руската федерация им е отредила терен, раздава им земя и заселват районите с тези западни бежанци.
Има и много бежанци от Австралия. Те обикновено се заселват в Далечния изток. Има бол филми по този въпрос с обяснения на придошлите, за причините. Бягат от лъскавия и "хубав" живот, да се заселят в руската пустош.
Да, на тъпак така би му прозвучало, но на него му е трудно да разбере мотивите на тези хора. То на такива им е трудно и да разберат, за кого гласуват. Все им е едно и даже предпочитат да са техните управници от БКП-Олд Скул и задължително със стаж в 6-то главно на ДС. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия