Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (443/919) > >>

EDM electronics:
Аз мисля, че това да гласуваш за баш комунист по наследяване и същевременно 6-так с майка и баща офицери не къде да е, а на 6-то Главно на Държавна сигурност  :) си е чисто предателство към демокрацията и евроАмбреажите.  ;D

Кой е този предател на демокрацията?  ;)

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Ноември 27, 2023, 09:10:59 pm ---...Ако не спрете да го карате да се чекне, няма да спре!!!

--- Край на цитат ---

А аз виждам срещу мен 2-ма - 3-ма де изпълняват тази гимнастика... :)
Всичко е относително, както е казал един умен човек с рошава глава...

EDM electronics:
ТаваришЧ Михаил Кузмов, де съ крийш?
Нидей бяга от неудобни въпроси, не ходи по тъч линията, а влез в игрището.  :)
Ела да помагаш на Другаря Горелка, че е изпаднал в беда. :) Никой не му се претичва на помощ. Има тук един провинциален комунист от село  ;), кара една стара раздрънкана Жигула  ;), който се занимава с електроника, он часто ево ебашить.  :D ПажалУЙста, помагай...  :D

Папраси ево за каво гласавал в Софии? - есть достоверные даны от болгарские разведки  ;), что он гласовал опят за очень болшой камунист от болгарское КГБ от 6-ом Главном управлении. Надеюс, что вы разберйотесь по етом поводе - кто предатель демократии и кто нет.  :)

Все ети вопроси к тебе:
https://mazeto.net/index.php/topic,11425.msg136446.html#msg136446

Михаил Кузмов:
Ми поздравих те от Сокотра, ама ти не ме отрази другарю! Както и да е! Сега интернета не е възгеч та съм в час!
Ся! Зная аз за кого съм гласувал, за другите, те си знаят! Ако искат могат да обявят! Чак тогава да взема оъношение!
Нещо печално обаче ме вълнува в момента! Нещо което общо взето не отразихте от линка който постнах! Изчезването на България!!! И още нещо като добавка! Скоро пенсионерите ще станем 2 милиона. Ако не работите в сивия сектор, благодаря за пенсията която получавам, жив съм! НО ДО КОГА вие работещите ще можете да осигурявате всички останали, не само пенсионери?
Ако това не ви кара да се замислите, значи всичко е на ред! Ако не ви плаши значи, пак всичко е на ред!

EDM electronics:
Дядя Миша,  ;)
за Сокотра те поздравявам и малко завиждам, че не съм на твоето място - нали ме знаеш, че съм по островите  ;). Ако можех да си закарам там риболовното оборудване с Жигулата  :D, щях да изпадна в делириум. Благодаря ти за снимката до Драконовото дърво.  ;)

Но се пази, там има много пирати на този остров, де не те опънат, да ти искат пари? ;)

Пиши как е риболова там, ако имаш поглед. Има ли големи риби меч, джи-тита, туни и махи-махи?
Дай снимков материал на риби.

Почивай сега, няма да те барам повече, че като се върнеш ей тука на игрището ще те нищим - колко тлъсти кифтаци си ял.   :D И въобще всички въпроси от препратката трябва да ги изясним, за да видим основателни ли са твоите комунистически оплаквания? Да не се окажат само едно хленчене...  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия