Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (442/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 27, 2023, 05:25:36 pm ---...а ми говориш за някаква свобода - свободата на съвременния роб, да не ходи окован с вериги, а да му източват ресурсите, да му пишат чужденци законите, да му казват какво трябвало да бъде образованието - да се учат дебили.
--- Край на цитат ---
Не гледам телевизия, но чат-пат хващам моменти.
По БНТ2 наскоро даваха филм - в някакво училище нек'ъф педал/педалка се изока пред учениците, че вече нямало да се крие, че е от ЛГБТ...
И учениците (от западното училище) мноооо одобриха това решение!
Сега по телевизията, утре в училище.
С любезното съдействие на либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти!

Жужи, от всичко само 1 не ми е ясно - защо от толкова форуми тук си избра да спамиш? С какво заслужихме тази чест? Можем ли с нещо да ти помогнем в твоята екзастенциална криза. Така де, кучето и котката могат да живеят без смисъл в живота, но никой човек не...

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 27, 2023, 05:25:36 pm ---... Докато има такива, като тебе, които одобряват робството - винаги ще сме бедни, а ми говориш за някаква свобода - свободата на съвременния роб, да не ходи окован с вериги, а да му източват ресурсите, да му пишат чужденци законите, да му казват какво трябвало да бъде образованието - да се учат дебили.

--- Край на цитат ---

Същото разправям за периода от 1944 до 1989, но ти не си съгласен... :)
Буквално би бяха оковали - границите спираха хората да не излизат, не да не влизат. Източваха ни ресурсите, като ги изкупуваха на смешни цени срещу хартийки които никой друг не приемаше. Пишеха ни законите дотам, че ръководната роля на една партия беш записана в конституцията. И обучението по руски език беше задължително в целия интервал на обучението.

--- Цитат на: VITAN в Ноември 27, 2023, 05:41:15 pm ---Жужи, от всичко само 1 не ми е ясно - защо от толкова форуми тук си избра да спамиш? С какво заслужихме тази чест? Можем ли с нещо да ти помогнем в твоята екзастенциална криза. Така де, кучето и котката могат да живеят без смисъл в живота, но никой човек не...

--- Край на цитат ---

Ето го отговора:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 27, 2023, 04:42:00 pm ---... но така за забавление, за отбиване на времето, преодоляване на скуката - добре е.  :D

--- Край на цитат ---

VITAN:
Това не е отговор, а измъкване. Форуми бол... можеш да се кефиш/скучаеш на 101 места.

П.п. Оня предател, де застреля няколко руснака да избяга с хеликоптер при мама си в Украйна - вече е ***. На войне, как на войне (à la guerre comme à la guerre).

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 27, 2023, 05:52:59 pm ---Това не е отговор, а измъкване. Форуми бол... можеш да се кефиш/скучаеш на 101 места.

--- Край на цитат ---
А може ли аз да избирам къде, без някой да ми дава насоки?

--- Цитат на: VITAN в Ноември 27, 2023, 05:52:59 pm ---П.п. Оня предател, де застреля няколко руснака да избяга с хеликоптер при мама си в Украйна - вече е ***.

--- Край на цитат ---

Предатели, милорд... не заслужават никакво доверие...

Ksurnev:
Джул е чел приказката за Мечо пух: Колкото повече, толкова повече.

Ако не спрете да го карате да се чекне, няма да спре!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия