Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 22, 2023, 05:49:35 pm ---
Другарки и Другари,
питам аз и отговор не искам
аз ли гласувах за кмет с родословно дърво от ДС до 9-то коляно или други субекти, имащи себе си за антикомунисти? ;D
--- Край на цитат ---
Първо ходи да гласуваш, чак тогава ще имаш право да питаш.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 22, 2023, 06:27:12 pm ---Първо ходи да гласуваш, чак тогава ще имаш право да питаш.
--- Край на цитат ---
Аз нямам право да гласувам за софийски кмет, Другарю. :D - за какво мое право говориш въобще...та ти си скаран с правото априори... :D
Хайде моля да се изразяваме точно? :D
Аз ли те накарах да гласуваш за господина кмета на София? ;D
За бавни реотани да преведа: :D
Другаря Джул - демократа, либерала, русофоба, антикомуниста и т.н. е гласувал за софийски кмет, който няма нито един роднина до 9-то коляно, който да не е член на Държавна сигурност и член от най-висшите етажи на БКП. Този годподин е русофоб и демократ. :D - представяте ли си картинката?
Начи на кмета родата е яла най-тлъстите кифтета навремето, на Другаря Михаил Кузмов кифтетата га ги е ял навремето изглеждат, като от супа топчета ;D, и този убъф чувек ПАК ЩЕ ЯДЕ КИФТЕТА! ;D
Той ще изеде кифтетата на демокрацията. :)
juliang:
Поне за сливенски да беше отишъл да гласуваш....
Понякога се налага да се гласува за по-малкото зло. Разбирам те, на теб лилавите венци не ти правят впечатление, свикнал си на "индиански" номера, готов си да делегираш ръководството на общината на училищна чистачка... но ний софийските демократи си имаме принципи... :)
Убавия човек има толкоз пари, че може да седне на Шан'з Елизе в най-изискания ресторант и да си поръча кИфтета и шкембе чорба, и ще му ги донесат... Изобщо не му е до някакви кокошкарски истории с общински средства...
П.С. И кой ти е другар тука, освен Витко? :) Сички ти се смеят на пуберското държание...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Ноември 22, 2023, 10:03:38 pm ---но ний софийските демократи си имаме принципи... :)
--- Край на цитат ---
М'ър майкоу.у..у...у....у.....у!
С любезното съдействие на либерасти, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти
електронният концлагер може за 1 петилетка да стане реалност:
Никой няма да се скрие, остават пет години до най-страшното
https://pogled.info/svetoven/nikoi-nyama-da-se-skrie-ostavat-pet-godini-do-nai-strashnoto.163032
Цитат: "...Но всеки, който има дори две мозъчни клетки, способни да комуникират помежду си, разбира, че това е краят: система на пълно поробване, от която хората нямат шанс да избягат", пише несистемният портал The Peoples Voice...."
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 22, 2023, 10:03:38 pm ---Поне за сливенски да беше отишъл да гласуваш....
Понякога се налага да се гласува за по-малкото зло. Разбирам те, на теб лилавите венци не ти правят впечатление, свикнал си на "индиански" номера, готов си да делегираш ръководството на общината на училищна чистачка... но ний софийските демократи си имаме принципи... :)
Убавия човек има толкоз пари, че може да седне на Шан'з Елизе в най-изискания ресторант и да си поръча кИфтета и шкембе чорба, и ще му ги донесат... Изобщо не му е до някакви кокошкарски истории с общински средства...
П.С. И кой ти е другар тука, освен Витко? :) Сички ти се смеят на пуберското държание...
--- Край на цитат ---
Разбирам те, чувстваш се прецакан, гласувал си за баш шестак :) и акънъ комунист - точно тия дето не харесваш. :D
Това, дали аз съм се възползвал от правото си да гласувам не може да обвърже твоя избор по никакъв начин. Дали ще гласувам или не, това не влияе на избора ти, да те управлява шестак и комунист с майка и баща офицери от 6-то главно на ДС. :D
Това показва, колко си употребен, ти си в ролята на презерватива в политическия секс и обираш каймака на този секс ;D, но не и финансите и привилегиите на бизнеса наречен политика. :D Даже и опарки няма да има за теб.
Безсилен си, защото си разобличен и сега кой бил с мен, кой не бил, няма откъде да знаеш - пак отговаряш от името на други.
Разпискай се по-силно, дано някой ти се притече на помощ, да ти помага, ще имаш нужда и занапред. Но този някой трябва да е готов, да носи чуждия кръст. Аз иначе съм на линия. :)
Да гласува той за 6-так и комунист.... ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия