Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (432/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Ноември 22, 2023, 03:55:50 pm ---Реално на нея се пада около 10-15% от световния добив на титан...

--- Край на цитат ---
1. Напиши в биографията на простоКиро, че му са умрели повечето мозъчни клетки от престояването на височина 8000 метра без кислородна маска - и виж за колко време ще те зачистят... в Уикипедия.
2. Към добива на Русия трябва да добавиш добива на Украйна. Той по някакви смътни спомени се обработваше около Крим. Сега не вярвам украинците да добиват - кой ще пуца на фронта?!
3. Добив - ОК, а дявола се крие в детайлите. Именно в детайлите. Голееемите детайли. От титан! Кой ги е измислил и джитка тия големи технологии? Айц! Ама без лукавство!?
Забрави - риторичен въпрос. При тебе няма такъв филм с посоченото условие.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 22, 2023, 04:07:11 pm ---2. Към добива на Русия трябва да добавиш добива на Украйна. Той по някакви смътни спомени се обработваше около Крим. Сега не вярвам украинците да добиват - кой ще пуца на фронта?!

--- Край на цитат ---

Ех, как добавяш смело... :) Не, трябва просто да го извадиш от световния баланс - титановите мини все още са на украинска територия:

--- Цитат на: VITAN в Ноември 22, 2023, 04:07:11 pm ---3. Добив - ОК, а дявола се крие в детайлите. Именно в детайлите. Голееемите детайли. От титан! Кой ги е измислил и джитка тия големи технологии? Айц! Ама без лукавство!?

--- Край на цитат ---
Естествено че московците, и лично В. В. Путин - той ги е и измислил, и лично ги джитка. Тия некадърници в Бойнг, Локхийд Мартин и Ролс Ройс само завиват гайки... Даже самолета БлекБърд го произвеждаха тайно в Москва, и после ЦРУ ги купуваха за да шпионират СССР... :)

EDM electronics:
Пример за демократ, либерал, русофоб и всичко прилежащо останало:  :)

За кой гласува софиЕнецо? - галошите ти с калта висят отзад  :D, кът манерка на новобранец  ;), без бинокъл си личи "столичния" ти произход.  :D

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 22, 2023, 04:30:35 pm ---...

--- Край на цитат ---

И това ми го казва фен на президент, който е бивш служител на КГБ? :) Забележи - не родата му, той лично!
Момко, момко... колко ти е сбъркан мирогледа, не е истина ...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 22, 2023, 05:46:54 pm ---
И това ми го казва фен на президент, който е бивш служител на КГБ? :) Момко, момко... колко ти е сбъркан мирогледа, не е истина ...

--- Край на цитат ---

Какво безсилие, няма какво да каже в своя защита и измисли това.  ;D

Другарки и Другари,
питам аз и отговор не искам
аз ли гласувах за кмет с родословно дърво от ДС до 9-то коляно или други субекти, имащи себе си за антикомунисти?  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия