Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Другарю Горелка,
ако обичаш, кажи ми за кой кмет на София гласува на балотажа, да ти кажа някои данни от разузнаването ;), да не се окаже, че си гласувал за БКП? :) - щот нали ти си голям антикомунист... :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 09:19:46 am ---Другарю Горелка,
ако обичаш, кажи ми за кой кмет на София гласува на балотажа, да ти кажа някои данни от разузнаването ;), да не се окаже, че си гласувал за БКП? :) - щот нали ти си голям антикомунист... :)
--- Край на цитат ---
Освен че съм антикомунист, съм и леко расист, така че можеш да се досетиш за кого съм гласувал :)
П.С. Идват избори, не трябва да се караме с педалите. Дори Путин почва да го разбира :) : https://youtu.be/aLtv2Kso-us?t=223
Да очкаваме ли гей парад на Червения площад?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2023, 09:44:31 am ---Освен че съм антикомунист, съм и леко расист, така че можеш да се досетиш за кого съм гласувал :)
П.С. Идват избори, не трябва да се караме с педалите. Дори Путин почва да го разбира :) : https://youtu.be/aLtv2Kso-us?t=223
Да очкаваме ли гей парад на Червения площад?
--- Край на цитат ---
Бягаш ми нещо по тъча напоследък. Неудобни въпроси задавам, но те моите по принцип никога не са били от лаишките. Отговори ясно, за кой кмет гласува? Да те изненадам. :)
На следващо място бъкаш от противоречия. Уж Путин отдавна умря, първо се криеше в бункер, после стоеше във фризер с главата надолу, сега бил разбирал нам си ко....?
Ти адекватен ли си, извинявай? :D
И един съвет:
Не търси повече, ако обичаш помощ от публиката, защо си били мълчали и пр., да ти помагат. Когато сереш лайна, мислиш ли, че някой е длъжен да ти бърше задника? Чувстваш се безпомощен, защото съм те взел на мушката.
Ако някой ти се притече на помощ, ще яде калая вместо тебе. Има вече такива примери.
Не препоръчвам на никой да се меси в чуждите работи, всяка жаба за своя гьол. ;)
Оплакванията ти, че никой не пишел заради мен са чисто женско пискане - то кой от тия дето визираш е прописвал някога, та да е спрял да пише? :D
Освен това техническите теми са многобройни, на никого не е препятствана възможността и правото, да ни представя безвъзмездна техническа информация. А това, че ти си решил да си мериш пишката и някой е решил да ти "плати" е личен въпрос и това да призоваваш някой да ти помагал е слабост и опит за майдан.
juliang:
Ти му предложиш да се води диалог като между зрели хора, тоя пак тича да си мери п§шката с линийка...
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 10:06:39 am ---Бягаш ми нещо по тъча напоследък. Неудобни въпроси задавам, но те моите по принцип никога не са били от лаишките. Отговори ясно, за кой кмет гласува? Да те изненадам. :)
--- Край на цитат ---
По-ясен отговор от този не знам как да ти дам, без да разкрия тайната на вота си :) А и ти си човек с логическо мислене - отговора не трябва да те затруднява. Както мен не ме затруднява да налучкам за кой си гласувал в Сливен с голяма доза вероятност. Верно, само до 5-то място стигна, ма се радвай, щот това ще е максимума...
Всъщност... много по-вероятно е в деня на изборите па да си си бъркал в телесните отверстия вместо да отидеш да гласуваш...
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 10:06:39 am ---... Чувстваш се безпомощен, защото съм те взел на мушката.
--- Край на цитат ---
Разтреперах се от страх...
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 10:06:39 am ---Ако някой ти се притече на помощ, ще яде калая вместо тебе. Има вече такива примери.
--- Край на цитат ---
Типично по комунистически...
--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 10:06:39 am ---Освен това техническите теми са многобройни, на никого не е препятствана възможността и правото, да ни представя безвъзмездна техническа информация.
--- Край на цитат ---
Тогаз направи нещо за Номак/Вектор, а не се оправдавай с технически проблеми. Отдели 5 минути да може човека да чете и пише във форума, вместо да ги губиш да лееш помия по мен.
EDM electronics:
Аз не съм гласувал за кмет, защото никой не ми харесваше, дори от симпатизантите по антиколониална идеология.
Да, както винаги бях на "работа" - а тя моята работа е чесане на пъпа. :D
Нали уж съм комунист, нали уж през комунизма работили само баламите, е аз не съм от тях. :D
Пак ти потретвам, като четворник на Путин:
На Номак никой не му е слагал бан!
Не се правете на мъченици, важни фактори /не се мислете въобще за някакъв фактор от който зависи науката, техниката или съществуването на форума/, че някой искал да му запуши устата или репресирани от комунисти. Черен аман от вашите пискливи женски оплаквания.
Има явно някакъв проблем със софта на форума. Вероятно трябва рестарт, не знам....
Примерно аз от моя телефон не мога да отварям форума - изписва ми, че имам постоянна забрана!
Кажи му да пробва да влезе от друг компютър, да пробва от телефона и ако успее, значи проблема е при неговото ай-пи нещо.
Обърнете се към собственика и генералния директор, аз не мога да помогна в този случай.
Моя ресор е 6-ти отдел на Гестапо. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия