Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (426/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 11:34:16 am ---Аз не съм гласувал за кмет, защото никой не ми харесваше, дори от симпатизантите по антиколониална идеология.

--- Край на цитат ---

Значи нямаш моралното право да смърдиш по посока на законно избраната власт в държавата. Стоиш бъркаш си в ... "пъпа" и търпиш :)

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 11:34:16 am ---Не се правете на мъченици, важни фактори /не се мислете въобще за някакъв фактор от който зависи науката, техниката или съществуването на форума/

--- Край на цитат ---

Така го кажи, к'во го усукваш - ние, потребителите на форума сме едни мижитурки, ненужни никому :)

Аре, отивам в катакомбите да си влача оловните обувки, ще се чуем малко по-късно кат ми доскучее :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Ноември 20, 2023, 11:41:42 am ---
Така го кажи, к'во го усукваш - ние, потребителите на форума сме едни мижитурки, ненужни никому :)

--- Край на цитат ---

Ти явно не можеш да възприемаш адекватно, приемниката ти е постоянно запушен, а латерната ти е зациклила.

Нали ти казах, да не намесваш други освен себе си. Не говори от името на други, особено неназовани. Не създвай илюзия, че зад гърба ти има цяла армия съмишленици - не, сам си и няма кой да ти помогне.  :)

Та, като говориш за мижигурки, че били другите, не оспорвам мнението ти, че ти самия се слагаш в това число. Длъжен съм да се съглася с теб.  :) Считаш се за мижитурка - ами добре, не съм изненадан.  :)

Потретвам ти:
Не намесвай в споровете си други, не пискай, като жена, никой не желае да ти помогне, защото това нарушава природан закон. Който помага носи чуждия кръст - яде калая, чуждия калай.  :D

VITAN:
Сектите лъжат, че имат само Свещено Писание.
Както съм казвал, имат и Предание.
А то казва: Гог и Магог е Русия.
А какво говорят фактите! > не ги интересува. А тях ги има...

И ето как е сценария за Четвъртата Световна война
(Третата била падането на СССР - къде световна война без Русия?!) и
идването на Машиаха (Месията за евреите, Антихриста за нас... ще чуете и как е за мюсюлманите).

https://dzen.ru/video/watch/655765212ac2da775354b18c

Сценарий эсхатологической войны уже написан
Политолог Владимир Можегов о том, как могла бы выглядеть программа «пришествия Машиаха».

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 12:58:33 pm ---Нали ти казах, да не намесваш други освен себе си. Не говори от името на други, особено неназовани. Не създвай илюзия, че зад гърба ти има цяла армия съмишленици - не, сам си и няма кой да ти помогне.  :)

--- Край на цитат ---

Ти сам ги намесваш :)

--- Цитат на: EDM electronics в Ноември 20, 2023, 11:34:16 am ---Не се правете на мъченици, важни фактори /не се мислете въобще за някакъв фактор от който зависи науката, техниката или съществуването на форума/, че някой искал да му запуши устата или репресирани от комунисти. Черен аман от вашите пискливи женски оплаквания.

--- Край на цитат ---

Назовавай като си толкоз ербап - кои са другите освен мен. Ама от активните, не от тия де не влизат вече (уж по технически причини :) )...

За латерната - то се вижда кой има само една плоча в нея... :)

Аман от лозунги...

VITAN:
Статуята на свободата, подарена от френските масони:

В същност е:
Хеката => В древногръцката митология е богиня, свързвана с Лунната митология... Тя се свързва не само с фазите на Луната, но също с нощните тайни, магиите, духовете и тройния кръстопът.

Или както казахме трансгендър, подобие на Луцифер - за което писах...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия