Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (392/919) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 30, 2023, 11:01:22 pm ---Кога спреш да се месиш в диалога ми с Витко, тогаз. Хортуват си двама улегнали човека, келеша му с келеш си пъха гагата ...
--- Край на цитат ---
Пуснал си си друг фимл.
Ако не признаеш тези факти за има-няма 99% истина, разглеждам те като индоктриниран инфантил:

https://strogosekretno.com/332/8/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B0-%D0%9C%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B0.html

България е в нова национална катастрофа. Мисията приключена

Апропо, това е ВАШЕ дело. На либераси, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти.
Под аплодисментите на преялите англо-сакси (така политкоректно да го кажем).

juliang:

--- Цитат ---За 19 години членство в НАТО сме давали по една вноска на година – 1 милиард долара, или общо – 19 милиарда.
--- Край на цитат ---
https://www.minfin.bg/bg/883

До 2020-та сме давали по ПО-МАЛКО от 1 милиард ЛЕВА на година. Така че тая цифра я намаляваме поне два пъти.

--- Цитат ---Четири американски бази, всяка по 250 милиона на година – пропуснати ползи, равно на 1 милиард. По 18 години – прави още 19 милиарда.
--- Край на цитат ---

250 милиона долара за няколкостотин декара трънаци? Как се изчисли тая сума? И 4-те бази не са били 18 години. И не са американски, а за съвместни обучения. Така че и тази сума спокойно може да се редуцира в пъти. Колко - не съм икономист, не мога да кажа точно.

--- Цитат ---2 милиарда за самолетите на бандита от Банкя. Парите отдавна са дадени, самолети няма да има, 2 милиарда – откраднати.
--- Край на цитат ---
Не е вярно. Самолети ще има.

Почнах точка по точка да пиша и за другите неща, ама се усетих че просто няма смисъл... да се опитвам да оборя такива копейкови брътвежи просто не си заслужава.

Както и да е... върнах се за да пусна една снимка:

Кльона на българската граница, сниман откъм България. Наклона на бодливата тел в горната част кристално ясно показва в каква посока е направен да възпрепятства преминаването.
Изобщо не ме интересуват някакви милиарди и трилиони долари, докато съм ограден с бодлива тел, мини и хора с автомати, които да ме държат вътре в концлагера.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 31, 2023, 11:00:37 am ---Не е вярно. Самолети ще има.
--- Край на цитат ---
То и комунизма щеше да идва нещо... м'а на!

Да ве, ще има! Като си ги платим.
С неустойките, че не сме готови навреме с инфраструктурата за тях!

Апропо, кльона ни пазеше от мигранти. Сега ни пази Турция.
За дебилите само ще спомена, че няма безплатен обяд - питайте англо-саксите, ако не вярвате!

И най-важното, ти си ОК, че България загива.
OK си, че подкрепяш грабежа и геноцида (бях писал нещо преди за софийските гъзета).
Важното е да има бонбонки tic-tac и цигарики KENT.

Послепис:
Виж какво казва този младеж: https://rutube.ru/video/41e69a201a25303ce254df2f1a3f494f/?t=10665

А тук лирическият герой си спомня как през 2003-та във ФРГ е стоял без ток и сега нещо го е шубе да не се повтори: https://rutube.ru/video/41e69a201a25303ce254df2f1a3f494f/?t=11027

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 31, 2023, 11:11:17 am ---То и комунизма щеше да идва нещо... м'а на!

--- Край на цитат ---
И слава богу.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 31, 2023, 11:11:17 am ---Да ве, ще има! Като си ги платим.
С неустойките, че не сме готови навреме с инфраструктурата за тях!

--- Край на цитат ---

Пълни глупости. Самолетите все още не са произведени. Точно както ак осега отидеш да си купиш кола, вероятно ще можеш да я вземеш чак след 6 месеца, като я произведат. Просто за смолет се чака малко повече.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 31, 2023, 11:11:17 am ---Апропо, кльона ни пазеше от мигранти. Сега ни пази Турция.

--- Край на цитат ---
И затова е обърнат в посока България? Витко, честно... те мигрантите сега не щат да стоят тук, какво оставаше преди 50 години ... :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 31, 2023, 11:11:17 am ---... И най-важното, ти си ОК, че България загива...

--- Край на цитат ---
Целия цивилизован свят загива, ако не забелязваш. И не е само заради политиката. Утре е първи ноември, а аз се чудя дали да не направя още един плаж... Природата ще ни научи как да живеем, с нея сделки няма.

--- Цитат на: VITAN в Октомври 31, 2023, 11:11:17 am ---А тук лирическият герой си спомня как през 2003-та във ФРГ е стоял без ток и сега нещо го е шубе да не се повтори:
--- Край на цитат ---

А аз в ролята си на лирически герой си спомням как стоях без ток въпреки че произвеждахме повече отколкото можехме да потребим. Но вече не ме е страх че това може да се повтори - част сме от едно по-голямо семейство, което ще ни помогне, както ни помогна с газта. Докато оная мащеха преди 40 години ни остави на тъмно...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Октомври 31, 2023, 11:33:48 am ---
Целия цивилизован свят загива, ако не забелязваш. И не е само заради политиката. Утре е първи ноември, а аз се чудя дали да не направя още един плаж... Природата ще ни научи как да живеем, с нея сделки няма.

--- Край на цитат ---

Не беше ли ти оня, който напъваше лицеви вени и обостряше хемороиди, да спориш, че нямало глобално затопляне, че климата и слънцето не греели повече от преди?

Много се извърташ нещо и то само за кратък период от време.
По същия начин врачувам, че при промяна на геополитическата обстановка, днешните колониални демократи ще направят завой на изток и ще лазят и ще се молят. Ще се смени на 180 гр. риториката то телевизиите.

Аз нали ти казах, че с теб не може да се води сериозен диалог. 80% от постовете ти са пълни глупости и изхвърляне....Пълен безполезник.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия