Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (391/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Октомври 30, 2023, 12:04:57 pm ---А мислиш че аз те приемам насериозно ли? Войвода недорасъл... :)

--- Край на цитат ---

Кое ми е недораслото, карам 37 си година.
Ти си недорасъл за годините си, неук си, невъзпитан, проявяваш инфатилизъм. Главата ти е побеляла, но не от акъл според мен, тъкмо обратното.
Занимаваш ни тук с врачуване, конспирации, имаш признаци на шизофрения - представяш си неща, които липсват в обективната действителност и искаш нормалните хора да им вярват, ей така щото тъпата ти логика така казвала.

Не отговаряй на въпроси, които никой не те е питал и не са били предназначени за тебе, и не влизай в излишна полемика от инат. Имам чувството, че споря с келеш.

juliang:
Кога спреш да се месиш в диалога ми с Витко, тогаз. Хортуват си двама улегнали човека, келеша му с келеш си пъха гагата ...

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 30, 2023, 02:16:55 pm ---... Имам чувството, че споря с келеш.

--- Край на цитат ---
Чувствата са взаимни.
И да се върнем на темата за гнома. Ще се позова на източници, достоверни поне колкото Рагандар Нюз и Брикотин:

https://www.youtube.com/v/KsbEHJGFajY

Цял доктор на историческите науки, не някакъв х*й собачий... :)

Михаил Кузмов:
Аз пък мислех че ще умира!!

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Октомври 31, 2023, 08:11:31 am ---Аз пък мислех че ще умира!!

--- Край на цитат ---

Михаил Кузмов,  :)

ти че си ял едно време кифтетата - ял си ги  :D, незаслужено, но това е едно на ръка - каквото било, било... :)

Трябва обаче да ти се каже и заслуженото:
За годините си изглеждаш доста по млад от Горелкаджията, макар, че си почти 20 г. по-възрастен от него. Отдавам го на начинът ти на мислене и действие. На тези години караш сърф, водни ски, плуваш, чешеш пъпа като мен по островите. Да оставим закачките настрана - казвам едно голямо браво, можеш да служиш за пример в това отношение!  :)

Не съм чул от теб да се хвалиш, възпитан си, как пиеш всяка вечер, как пушиш и как не си направил една лицева опора през живота си. А тук има хора, които дори се подиграват на хора, които спортуват и са дисциплинирани, защото спорта = дисциплина, как аз съм пиел ананас, квас и гас, ами не съм пиел бира с живи дрожди, със златни стружки от бул. Витоша.  :)

Пълно е с нещастници на тази земя и Путин и комунистите им виновни за всичко...

juliang:
Кузмов, верно ли гониш 80-те, или младежа пак слага едни цифри колкото да запълва празнините между думите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия