Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Сливенския селянин, жигуладжията, комуниста - завиждал бил.... :)
На гоко и за какво?
Че нямам оловни обувки ли, че нямам разнебитено френско бюджетно кабрио на цената на един GSM ли? ;)
Ами той докато ни ремонтирал хлебозавода в събота почивен ден, аз най-вероятно съм чесал пъпа по това време по кафетата в даун тауна и съм "хвърлял мрежи" на някоя чужда булка. :)
Да взема сега да завидя, че не съм бил на негово място ли....при хлебарките? ;D - не, мерси.... :D
То ако слушаме него, Путин първо го беше хванал Алцхаймера, после рака, после бункера, параноята и дистанцията на масата от Икея и сега ново 20 - сърдечен пристъп. ;D
Той и Рамзан Кадиров беше умрял миналата седмица, но гледам го възкръснал - нищо му няма...Доооннн.... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 23, 2023, 09:15:01 pm ---Ами той докато ни ремонтирал хлебозавода в събота почивен ден, аз най-вероятно съм чесал пъпа по това време по кафетата в даун тауна и съм "хвърлял мрежи" на някоя чужда булка. :)
--- Край на цитат ---
Не се прай на две стинки - лежал си под жигулата да я гресираш :)
А с тия глупости дет ги плещиш цял живот ще хвърляш мрежи на чужди булки - никоя няма да те търпи. Затуй и още не си завъдил наследник...
juliang:
https://offnews.bg/sviat/pochina-predsedateliat-na-saveta-na-direktorite-na-lukojl-vladimir-nek-811144.html
--- Цитат ---"С дълбоко прискърбие съобщаваме за внезапната смърт на Владимир Иванович Некрасов, председател на Съвета на директорите на ПАО "ЛУКОЙЛ". Според предварителното заключение на лекарите смъртта му е причинена от остра сърдечна недостатъчност", пише в съобщението.
--- Край на цитат ---
VITAN:
Ба! То у САШ-ево при икономически сътресения стават и по-големи чудеса.
Като стана дума за чудеса: https://rutube.ru/video/71e7c0014c2c2929b86496974520eca2/
Зеленский запрещает УПЦ и внедряет однополые «браки»
Използвам повода да питам професионалиста за тия 2 горелки - аджеба, в какъв режим работят?!
EDM electronics:
Другарки и другари,
искам да ви представя един канал на Тодор от София, но той не е горалкаджия, човека е завиршил международни отношения, владее 7 езика, занимава се с аналитика и прави най-добрите сводки за войните У + И, не съм срещал по-добри коментари, дори спрях да гледам и да си губя времето много руски канали и български, защото Тодор представя синтезирано цялата информация, засяга и геополитическото положение.
Има и военно образование и той като мен не харесва демократи и гей-евроатлантици. Спестява ми много време за събиране на информация, а аз трябва да съм вчас.
Предупреждавам, канала не е за горелкаджии, на тях им дай някой да ги лъже, лъжливи новини, примерно Путин получил сърдечен пристъп и умрял. За такива хора - такива новини, за всяка стока си има клиент. ;)
Силно препоръчвам за нормалните хора. :)
https://www.tiktok.com/@todor.tok/video/7293477853465791777?lang=en
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия