Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (377/919) > >>

juliang:
А аз съм сложил шампанското да се изстудява, и чакам... :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 23, 2023, 03:26:03 pm ---При несложните индивиди основното "символ-верую" се изразява в идеала: вкусно жрать и сладко спать. Сакън! Да не забравяме и развлеченията!

--- Край на цитат ---

Ако под "развлечения" подразбираш риболова, всички се сетихме за кой говориш :) Щот е всеизвестно че исновното му занимание е да си бърка в пъпа...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 23, 2023, 05:33:37 pm ---Ако под "развлечения" подразбираш риболова, всички се сетихме за кой говориш :) Щот е всеизвестно че исновното му занимание е да си бърка в пъпа...

--- Край на цитат ---
Забравих:

8. Поради програмираното безгръбначие, гражданинът на света е склонен към самоизмама (при индивидите с интелект) и лукавство (тия без него).

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 23, 2023, 05:41:18 pm ---Забравих:

8. Поради програмираното безгръбначие, гражданинът на света е склонен към самоизмама (при индивидите с интелект) и лукавство (тия без него).

--- Край на цитат ---

Да - да твърдиш че Жигулата е бест оф дъ бест в автомобилната индустрия е като минимум самоизмама ... :)

VITAN:
Де го чукаш, де се пука...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 23, 2023, 05:54:39 pm ---Де го чукаш, де се пука...

--- Край на цитат ---
Витко, докат се мотивираш с клипове от Соловьов, такива рекации ще предизвикваш, поне от мен.

А ония клипове с километричните опашки на изход от Московия в първите дни на "операцията" красноречиво говорят за провала на стратегията да се опитваш да задържиш робите доброволно в плантацията само с идеологически послания. Колкото и да не се харесва, света стана едно голямо село и всеки може без особени усилия да избира къде да прекарва мизерното си съществуване. А посоката красноречиво говори за това къде съществуването е по-малко мизерно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия