Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (369/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 17, 2023, 09:34:54 pm ---И евреите, де смучеха, па после избягаха от Русия, и те бяха граждани на света. И паразити като нарко-дилъри, търговци на човешка плът и органи - и те така - граждани на света. И банкстерите, и брюкселските паразити, и простокирчовчетата, доносниците и пр. - и те така...

--- Край на цитат ---

Завиждаш ми се струва :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 17, 2023, 09:34:54 pm ---Никой със зависимости не може да се нарече свободен.
Начиная с зависимостта от алкохол и никотин.
Въпросната им зависимост ги заковава по няколко часа на ден (да си иска своето) и ги държи като мишки в капан...

--- Край на цитат ---
Предпочитам да дам няколко часа от деня си в пушене и пиене, вместо в гледане на Соловьов и другите ватнишки помии :) Щот кат гледам как даваш линкове към 2+ часови "предавания" на теб това ти отнема много повече време.

П.С. Чувам че задоеканските либерасти са доставили на фашистките либерасти амуниции с голям обсег за Хаймарс-ите... некви летища са ги направили на нестинарски поляни с все самолетите, хеликоптерите и персонала :)

А гнома се оглеждаше тъжно на летището в Пекин в надежда другаря Си да го посрещне лично, ама уви... :) Бяха му пратили помощника на заместника на началника на министерството на външните работи да го посрещне :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 10:05:55 pm ---Щот кат гледам как даваш линкове към 2+ часови "предавания" ...
--- Край на цитат ---
Доставя ми кеф, върша си нещо покрай това... И ги гледам, преди още да са излезли "официално" в ефир. Ако нямам време, гледам само конкретни експерти.

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 10:05:55 pm ---П.С. Чувам че задоеканските либерасти са доставили на фашистките либерасти амуниции с голям обсег за Хаймарс-ите... некви летища са ги направили на нестинарски поляни с все самолетите, хеликоптерите и персонала

--- Край на цитат ---
Току виж някой самолетоносач на янките не е могъл да вземе завойче някъде в морето или някой друг враг на янките се окаже с някоя много яка сопа... неочаквано. Ивъл рашънс намериха цаката на много неща, начиная от хаймарсите. Доказуемо. Остана само Минитмен III да доставят на хунтана в Киев. Тогава или Йелоустон ще се разтресе от вълнение, или морската бездна ще се развълнува с денивелация 500 метра... Земята винаги е имала свойството да се тресе. А и кабелите в дълбинето морско - корозират - солената вода не е майтап работа.

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 10:05:55 pm ---А гнома се оглеждаше тъжно на летището в Пекин в надежда другаря Си да го посрещне лично, ама уви... :) Бяха му пратили помощника на заместника на началника на министерството на външните работи да го посрещне :)

--- Край на цитат ---
Ма чакай, да видиш гнома с'я червения император как ще го изпъди! Както наркофюрера от Израел.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Октомври 17, 2023, 10:23:18 pm ---Доставя ми кеф, върша си нещо покрай това...

--- Край на цитат ---
И аз така с цигарките и биричката... обаче съм бил "зависим"... :)

--- Цитат на: VITAN в Октомври 17, 2023, 10:23:18 pm ---... А и кабелите в дълбинето морско - корозират - солената вода не е майтап работа.

--- Край на цитат ---
И тръбите за газопроводите и те корозират...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 10:48:42 pm ---И аз така с цигарките и биричката... обаче съм бил "зависим"... :)

--- Край на цитат ---
Покрай войната гледам повече. Не ми е проблем и да не гледам.
Но при теб е проблем.
Прави се на луд де, за такива като теб не съм против...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 09:21:33 pm ---Няма "мои". Аз съм гражданин на света, свободен човек.

--- Край на цитат ---

:)

Това клише, което е лозунг в почти всеки соросоиден, пропаганден, еврогейски сайт съм го чувал от устата на много големи глупаци.  :D
Сам знаеш, че не е твое откритие?  :D

Въобще изказванията на атлантиците много приличат на тия на едно времешните комсомолски секретари.
Те били шматките, че чакали всеки момент да дойде комунизма, а тия били пичовете - граждани на света, че и били свободни....разбираш ли..... ;)

На кого му пука за тебе по света, бе?
За западния свят ти не си нищо друго освен един подмангал. Дори менгянина примерно в Англия се ползва с по-голям авторитет от тебе, без значение какво ти е мнението за неолиберализма. Въобще българина на запад особено в Англия е най-презрения хомосапиенс. Дори Чърчал е искал да изрине София и да сее картофи там, щото били по-ценни от софиянци, той ги имал за парцаливи менгяни, вмирисани.  :D

Единствената нация, която смята българите за хора и ги уважава, това са руснаците. Никой не ни обича, дори който и да вземеш съсед. И дай сега, щото било изгодно за американците, да се скараме с хората които най-много ни ценят. Какво ме интересува мен американския интерес? И дай сега заради шепа български фашисти, целия народ да скъса отношенията си с Русия. Е няма как да стане. Рано или късно фашистите ще бъдат изритани с шутове по гъза, още щом се промени геополитическата обстановка - а това върви с бързи темпове. Съветвам фашагите да се преориентират, щото ще им стане некомфортно и ще се наложи да станат "граждани на света", но не и граждани на България.  :)

Той бил "гражданин на света" - забележете "оловния цървул".  :D

Да знаеш толкова си забавен понякога. Направо не вярвам, че на тия дърти години може да има хора с такива наивни и прости разсъждения. Тоя вярва в свободата, равенството и братството и че съществува демокрацията, че от неговия избор зависи нещо - пази Боже...

Скоро време всички държави ще затворят границите си - тугас щъ видъ къф "гражданин на света" си...хахахаха....  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия