Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (368/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Октомври 17, 2023, 08:52:33 pm ---Впрочем откакто въведоха санкциите, руснаците разправят, че никога досега не е имало толкова много американски стоки за сметка на европейските. Стокообменът със САЩ е увеличан, а вносът на електронни компоненти увеличен с десетки проценти.

--- Край на цитат ---

Ама те нали сами си произвеждат всичко бре, за какво са им някакви си американски стоки ... :)

Ksurnev:
Българобе, твоите отдавна са аут, ама не си ги разбрал. Ще го разбереш, но много мъчително.

juliang:

--- Цитат на: Ksurnev в Октомври 17, 2023, 09:10:02 pm ---Българобе, твоите отдавна са аут, ама не си ги разбрал. Ще го разбереш, но много мъчително.

--- Край на цитат ---

Няма "мои". Аз съм гражданин на света, свободен човек.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 09:21:33 pm ---Аз съм гражданин на света...
--- Край на цитат ---
И евреите, де смучеха, па после избягаха от Русия, и те бяха граждани на света. И паразити като нарко-дилъри, търговци на човешка плът и органи - и те така - граждани на света. И банкстерите, и брюкселските паразити, и простокирчовчетата, доносниците и пр. - и те така...
Ако перефразирам един английски виц:
- Либерасти сър!

--- Цитат на: juliang в Октомври 17, 2023, 09:21:33 pm ---... свободен човек.
--- Край на цитат ---
Никой със зависимости не може да се нарече свободен.
Начиная с зависимостта от алкохол и никотин.
Въпросната им зависимост ги заковава по няколко часа на ден (да си иска своето) и ги държи като мишки в капан...

Ksurnev:
"На ЕДМ ще му изгорят предпазителите"
Твоита са изгорели, казах, че ще го разбереш, гражданино на света.
Ти си tavşan boku!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия