Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
miromad:
Я ми кажи какви изводи си направи ти от тази статия?
И каква е разликата според теб между тогава и сега? Дали в момента е демокрация или си е чист прикрит тоталитаризъм, който се осъществява не от един човек, а от група хора? И тук не визирам само случващото се в България, а и навсякъде по света.
juliang:
--- Цитат на: miromad в Октомври 15, 2023, 04:16:54 pm ---...Дали в момента е демокрация или си е чист прикрит тоталитаризъм, който се осъществява не от един човек, а от група хора? И тук не визирам само случващото се в България, а и навсякъде по света.
--- Край на цитат ---
Е какво нередно има в това? И каква е алтернативата?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Октомври 14, 2023, 08:56:59 pm ---EDM-a е стар комуняга - праща инакомислещите на каторга за да не му развалят пейзажа ... :)
--- Край на цитат ---
Когато дърт фашист ме нарече комунист - хубаво ми става. :)
Иначе по същество:
Никой не е лишен от правото си, да се изкзва свободно от свое име или от името на бутафорни образи. За целта може да излезе на улицата, да вземе един мегафон и да си крещи каквото си иска. Дори на гей-парад може да отиде на площада.
В частната медия обаче, както ти сам каза, посоката на вятъра я определя собственикът и управителния орган. На който не му харесва - желая му попътен вятър.
А оплаквания и жалби, както много пъти съм казвал, се депозират или в Американското посолство или на Арменския поп. :) Само те са в състояние да ми въздействат. ;)
Всъщност правилата на форума не са като да преоткриеш топлата вода, в Ю-Туб, Фейсбук и т.н. прилагат още "по-демократични" изисквания.
juliang:
Народа има една поговорка в която се казваше нещо за власт и сеир... :)
VITAN:
Има и друга поговорка: В чужд манастир със свой устав не се ходи...
Въобще либерасти, сороспии и ибрикчии си мислят, че във всяко кътче на Вселената трябва да се равняват по техният акъл, упс ошибочка - телевизор.
Защо го казвам тук ли?
А къде да го кажа, където да се запази и да не ме погледнат (въпросните) снизходително, назидателно, надменно и пр.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия