Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
Последен шанс.
Тунгуски метеорит.
Езерото Чеко, което според учените от Болонския университет е кратерът на метеорита.
Въпрос: къде се намират поне 2 грама от тоя метеорит?!
От такова чудо поне 2 грама трябва да са останали. И намерени.
Послепис: Баба ми (която аз никога не съм виждал, освен на снимка)
е виждала оцелял след падането си метеорит...
В едни дисаги на магаре спокойно се е побирал. След изстиването си.
А тук такъв огро.о..о...о....о....омен кратер!!!
П.п. Четиво за либераси, сороспии и ония там...
https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/markov-ako-pratyat-magnitski-v-ungariya-orban-shte-go-hvarli-v-dunava-darzhavata-mu-e-suverenna/52248
juliang:
Какво общо има Тунгуския метеорит с ХААРП? И ако ми излизаш с опитите на Тесла - защо има кратер? Къде е кратера в Турция? Защо няма записи от камери с нещо, наподобяващо метеорит в Турция? Или облака над Бурса 2 седмици преди това са следите?
Почваш да хвърляш всякакви "факти" за събития в рамките на 1 век и в съвсем различни географски местоположения в опит да докажеш нещо, което не съществува.
Що не предположиш че руснаците вече имат опит с взрива за който спомена, и знаят точно къде да гъмнат нещо, за да мръдне отново същата плоча която е мръднала пред 80-те години в Армения? Щот мястото е доста близко, ще се съгласиш. А сороспиите знаят само как се уцелва Тунгуска... :)
Щот не ти уйдисва на теорията, затова...
И размера на кратера няма много общо с размера на метеорита. Много по-важни са неговата скорост и неговия състав. В Челабинск метеорита мож го видиш в нета колко е голям, а кратер няма никакъв.
VITAN:
Поне половината от фундамента на този форум се базира на Тесла.
В тоя смисъл ти тук си еретик...
juliang:
Резко да сменим посоката...
Някой дали ще може да идентифицира това прекрасно създание?
Витко и ЕДМ-а може да го приемат като сороспийско-ибрикчийска провокация...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 14, 2023, 11:13:07 pm ---Някой дали ще може да идентифицира това прекрасно създание?
Витко и ЕДМ-а може да го приемат като сороспийско-ибрикчийска провокация...
--- Край на цитат ---
"Създанието" >> който отиде в Лондон, рязко сменя духовната, а понякога и телесната резба. Особено, ако баща му има пари и е евреин, и вече е женен вече за друга жена.
Винаги съм казвал, че когато някой се връща тук от англо-саксонският свят, трябва да му се чете "отчитка" (специална молитва за изгонване на бесове).
Цитат:
Само няколко минути след бедствието в Турция във Вранча стана земетресение с магнитуд 4,5 по Рихтер. Генералният директор на Националния институт по геофизика Константин Йонеску обясни в интервю за Аджерпрес, че няма връзка между двете земетресения и става дума просто за "съвпадение", тъй като земетресението в Югоизточна Турция, по протежение на Източноанадолския разлом, е "доста далече и е на един повърхностен разлом".
HAARP-а това му е специалност >> повърхностните разломи. Той на дълбоко трудно се справя. (Ш'ш трябва да впрягат още антени и цялата енергетика на Аляска.)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия