Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
Е, аз нали казах кой само може да разгадае тая тайна, скрита зад 7 печата...
Номак:
Изтече видео в което се говори че новите войни ще са климатични и земетръсни ..
така врага дори не разбира че го нападат
вие помните в бургас каква буря се завихри -мнофо хора видяха невиждани неща тогава ..
juliang:
Що бе Витко, що сега наказват Румъния тия гадни ибрикчии, сороспии и там квот беше...
https://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=1223547
П.С. ибрика не е ли с произход откъм Турция? :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 14, 2023, 03:54:28 pm ---Що бе Витко, що сега наказват Румъния тия гадни ибрикчии, сороспии и там квот беше...
--- Край на цитат ---
До когато не вържеш глупаците в 1 форум, той винаги ще дрънчи на кухо.
--- Цитат на: juliang в Февруари 14, 2023, 03:54:28 pm ---П.С. ибрика не е ли с произход откъм Турция? :)
--- Край на цитат ---
Вече те признах за профи (професионалист). Колко повече?!
П.п. След толкова последващи трусове, явно янките са били в 10-ката.
П.п.2 Ако искаш да не те имам за куха лейка, обясни ми подробно как работи системата:
HAARP - континентална плоча/плочи.
С езика на електрониката и физиката...
Дори 2 изречения ще ти стигнат.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 14, 2023, 05:44:30 pm ---До когато не вържеш глупаците в 1 форум, той винаги ще дрънчи на кухо.
--- Край на цитат ---
Абсолютно съгласен съм с това твое изказване.
--- Цитат на: VITAN в Февруари 14, 2023, 05:44:30 pm ---П.п.2 Ако искаш да не те имам за куха лейка, обясни ми подробно как работи системата:
HAARP - континентална плоча/плочи.
С езика на електрониката и физиката...
Дори 2 изречения ще ти стигнат.
--- Край на цитат ---
Отново тръгваш с презумпцията че има система, която е способна да въздейства на континенталните плочи, и въз основа на това невярно твърдение искаш от мен да го обясня...
Но щом искаш... ето: Никак не работи тая система. Неработоспособна е, невъзможна със сегашните технологии и енергии. Освен ако не завреш ядрена бомба под земята де...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия