Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
merlinbg:
--- Цитат на: Ksurnev в Февруари 12, 2023, 09:50:08 pm ---Българоб, кога ли форума ще те освободи от присъствието си?
Само заради турското робство трябва да го направи.
Ще отворя тема за гласуване на това.
--- Край на цитат ---
Тук вече и аз ще гласувам за изгонването му от форума. Не мисля, че човек, който има лъжата за спорт може да пише тук. 5000 поста и в тях няма грам истина... нормално ли е??? Не... не мисля, че е нормално е правилния отговор.
tobo1:
Тук се вижда едно логично следствие от безхаберието на администратора на сайта, неадекватния Димелсофт. Кой друг освен безхаберник би траял за модератор ЕДМ?
Кутевчета, кутки и кутераси от всички страни, съединявайте се.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 12, 2023, 09:59:49 pm ---Ето едно облаче преди земетресението в Турция. Пак много математика, а?!
--- Край на цитат ---
А що не каза къде точно се е появило това облаче? Или някакви си 1 000 км нямат значение... :)
VITAN:
Тебе що ти е?
Или мислиш, че континенталната плоча е 1000 км.?!
СССР прави ядрен взрив на майната си на север. И веднага в Арменска ССР става земетресение от сегашният порядък. След което в СССР подземните ядрени взривове спират. 80-те години.
Това още не е нощта на земетресението. Явно е "разведка боем". По моему.
Какво е по твоему, не ме интересува!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 12, 2023, 11:07:50 pm ---Това още не е нощта на земетресението. Явно е "разведка боем". По моему.
Какво е по твоему, не ме интересува!
--- Край на цитат ---
Аз все пак ще се изкажа. Или искаш да ми запушваш устата? А къде отиде демокрацията и свободата на словото? :)
--- Цитат на: VITAN в Февруари 12, 2023, 11:07:50 pm ---СССР прави ядрен взрив на майната си на север. И веднага в Арменска ССР става земетресение от сегашният порядък. След което в СССР подземните ядрени взривове спират. 80-те години.
--- Край на цитат ---
Чисто иформативно. Планината Арарат, макар че се намира в Турция (и чисто случайно съвсем близо до епицентъра на последното земетресение) е само на 30 километра от Армения. И представяш ли си - през 1840 година там има вулканично изригване. Тоест геологически погледнато това си е действащ вулкан. През същата 1840 година при изригването там има земетресение със магнитуд 7.4 (странно познато число... защо ли). 1931 година, когато никой не е знаел каквое то атомен взрив има земетресение 6.4. През 1988 година (за която говориш) земетресението е 6.8. Миналата година има земетресение 5.3.
Това че някакво от многото земтресения в региона е съвпаднало по време с някой от многото ядрени взривове на другия край на Азия е абсолютно съвпадение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия