Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Февруари 11, 2023, 10:37:27 pm ---А да спазваме малко добрия тон, к'во ще кажеш?
--- Край на цитат ---
А да спазваме малко уважение към истината!?
Да не лансираме собственото си невежество по даден въпрос, САМО защото:
1. Е политкоректно.
2. На нашия акъл тъй му се струва.
Пълним главите на хората със неверни/зли смисли, вместо да питаме простичко и да ни кажат...
Щом има сияние над небето на Турция, значи HAARP започва да "вибрира" йоносферата с цел да се извади земната плоча от равновесие.
Ето ви тука те видеото:
SOMETHING STRANGE HAPPENED IN THE SKY ABOVE TURKEY BEFORE THE EARTHQUAKE AND THE ANIMALS TRIED TO SOUND THE ALARM
Упс, ама и тока изгасва!
https://www.tiktok.com/@trickybyrd/video/7197732731952942382
Който търси, може да намери и още...
П.п. Така беше и при китайското земетресение (Съчуан, 2008), предизвикано в удобният момент - тогава заревото в небето не беше толкова строго "геометрично". Напредват с математиката...
EDM electronics:
За мен няма никакво съмнение, че САЩ са най-големите терористи живели някога на планетата Земя. Освен войни, земетресения и хвърляне на ядрени оръжия, преврати и смяна на политически режими, политически гонение и налагане на наказания без доказателства, те са и най-големите крадци и измамници.
Освен, че ни взеха парите за някакви самолети с явни признаци, че никога няма да ни произведат, те взеха и парите на Турция, преди да им направят земетресението, за самолети Ф35, които турците платиха и вчера им заявиха, че нито ще им дадат самолети, нито ще им върнат парите.
По същия начин откраднаха парите на руски физ. лица, които са инвестирали на запада и щели да ги дават на техните военни компании, като цена на оръжия, които били предназначени за Украйна и нейния президент - наркоман в много тежка форма и напълно неадекватен. Аз дори си мисля, че само кожата е негова, а вътре има някакъв робот.
А кражбите им от петролните кладенци в Сирия продължават вече години след тяхната инвазия, като ги охраняват с въоръжените си сили на територията на чуждата държава.
Потресен съм от тази демокрация, изумен съм от наглостта и нахалството им въобще да споменават тая дума.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 12, 2023, 04:27:51 pm ---За мен няма никакво съмнение, че САЩ са най-големите терористи живели някога на планетата Земя. Освен войни, земетресения и хвърляне на ядрени оръжия, преврати и смяна на политически режими, политически гонение и налагане на наказания без доказателства, те са и най-големите крадци и измамници.
--- Край на цитат ---
За мен няма никакво съмнение, че една друга държава откакто е била основана като "Киевска Русь" с размера на Полша постоянно анкесира някакви територии. А което не може да анексира - постоянно отива да го "освобождава". Един път от турско робство, друг път от фашисти... Последния път "освободи" народа чак до Берлин, от което "освободените" територии все още не могат да достигнат икономическото ниво на "неосвободените".
Сега за пореден път тръгна да "освобождава" съседна на нея територия, при което там вече няма ток, няма парно, няма вода. Местното население масово се изнася, потресено от такова освобождение. А тия, дет не са се изнесли, ги освобождават пъво от пералните, компютрите и друга дребна битова техника. Немалко ги освобождават и от мъките по съществуването им на този свят.
Това естествено са си лично мои размишения и наблюдения ... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 12, 2023, 04:27:51 pm ---Освен, че ни взеха парите за някакви самолети с явни признаци, че никога няма да ни произведат, те взеха и парите на Турция, преди да им направят земетресението, за самолети Ф35, които турците платиха и вчера им заявиха, че нито ще им дадат самолети, нито ще им върнат парите.
--- Край на цитат ---
Повярвай ми, в момента на турците им е само до самолетите Ф35...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 12, 2023, 04:27:51 pm ---По същия начин откраднаха парите на руски физ. лица, които са инвестирали на запада и щели да ги дават на техните военни компании
--- Край на цитат ---
Нищо де, нали западните компании продадоха огромна част от активите си за по една рубла... няма какво толкоз да се сърдят. Танто за кукуриго как се вика.
И ми е много интересно що като реципрочна мярка руското правителство не конфискува сметките на западните физически лица в руски банки? При тая стабилна рубла вероятно трилиони долари и евра са били в сметки в руски банки... това Елон Мъск, това Бил Гейтс, Сорос... всички тия би трябвало да са сложили някой и друг милиард в руски банки за да предпазят спестяванията си от неминуемото рухване на долара, което ще се случи тези дни...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 12, 2023, 04:27:51 pm ---А кражбите им от петролните кладенци в Сирия продължават вече години след тяхната инвазия, като ги охраняват с въоръжените си сили на територията на чуждата държава.
--- Край на цитат ---
Сещам се къде е единствената руска военна база извън територията на Русия и се чудя к'во ли правят там? Теменужки отглеждат вероятно?
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 12, 2023, 04:27:51 pm ---Потресен съм от тази демокрация, изумен съм от наглостта и нахалството им въобще да споменават тая дума.
--- Край на цитат ---
Значи не си разбрал какво точно означава думата "демокрация". Означава "народовластие". И ти си стигнал само до тоя абзац... а по-надолу с малки букви пише:
--- Цитат ---Под народ в горната дефиниция се имат предвид по-скоро „гражданите“ (защото гражданство в древна Гърция например притежава само част от народа).
--- Край на цитат ---
Сори, реалността е малко по-различна:
https://www.youtube.com/v/MqkT4B-9MGk
Ksurnev:
Българоб, кога ли форума ще те освободи от присъствието си?
Само заради турското робство трябва да го направи.
Ще отворя тема за гласуване на това.
VITAN:
--- Цитат на: Ksurnev в Февруари 12, 2023, 09:50:08 pm ---Българоб, кога ли форума ще те освободи от присъствието си?
--- Край на цитат ---
За форума не знам, но по-скоро янките ще спрат да носят "демокрация", отколкото той...
Ето едно облаче преди земетресението в Турция. Пак много математика, а?!
--- Цитат на: Ksurnev в Февруари 12, 2023, 09:50:08 pm ---Ще отворя тема за гласуване на това.
--- Край на цитат ---
+1
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия