Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
Брат, остави.
Имам един съученик. От психо-десния сектор е, политик го раздава. Тъпа робска история.
Мило казано: либераси, сороспии и ибрикчии. 3 в 1.
Неосъзнатите са от полезните идиоти.
Тия нямат режим четене/запис. Само четене от ROM-a.
Повече полза ще донесе къпането на умрял, отколкото "диалог" с такива...
--- Цитат на: juliang в Август 10, 2023, 02:41:55 pm ---И няма да се уморя да го повтарям - тия, които казваш че са ни освободили от турците бяха изклани, заточени или накарани да емигрират. Няма ги вече.
--- Край на цитат ---
Лека-полека се завръщат.
Духът е бил този, пак ще се върне почти същият (и точно това ви вбесява!):
https://www.youtube.com/c/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%A2%D0%BA%D0%B0%D1%87%D1%91%D0%B2/videos
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 10, 2023, 02:41:55 pm ---
Е тия двете момичета - те ли са фашистите, от които трябва да бъде избавена Украйна?
Ракетата е долетяла, докато са пеели на улицата. Няма ги вече, две фашистки изчадия по-малко... По-добре ли се чувстваш?
--- Край на цитат ---
Горелка,
няма как да се радвам не само на загинали цивилни, но и на войници от която и да е страна на конфликта. Колкото са ми скъпи руските жертви, толкова и украинските.
Цивилните жертви при една война, като тази са косвени. Никой не е целял да убива двама музиканти. Ти преиначаваш нещата и ме караш да вярвам в обратното. Карай такива като Сульо. Той би ти повярвал и без това се стреми да ти се хареса, дай му шанс. :D
Помниш ли как искаше да ме дразни заради тебе, да ти помогне? :) - на колко години е тоя образ, лапи ли е? :D
Не ми е жал за наемниците и причинителя на конфликта - САЩ. Да, ще се радвам те да се разпаднат. И да питам, кога ще върнат 2/3 от територията на Мексико, която анексираха със завоевателна война?
Кога САЩ ще освободят анексираните територии на Хавайските острови, които се водят за тяхна държава?
Освен колонизатори, те са и грабители на чужди територии. Поглъщат цели държави. :)
Между другото:
Ти още ли мислиш, че Русия няма да победи, че ще се разпадне, рублата ще се срине, а бе пърлазация един вид? :)
Следиш ли фронта, що праизходить?
Да знаеш, че умния човек се отличава с интуицията си. Това е способност на мозъка бързо да разиграва правилния сценарий на база известните ти факти. Нямаш ли интуиция и то правилна, сам се сещаш в коя категория попадаш.... :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 04:10:41 pm ---Не ми е жал за наемниците и причинителя на конфликта - САЩ. Да, ще се радвам те да се разпаднат. И да питам, кога ще върнат 2/3 от територията на Мексико, която анексираха със завоевателна война?
Кога САЩ ще освободят анексираните територии на Хавайските острови, които се водят за тяхна държава?
Освен колонизатори, те са и грабители на чужди територии. Поглъщат цели държави. :)
--- Край на цитат ---
Закопаваш много-много назад в миналото. Да ти напомням ли хан Аспарух откъде се е довлачил и чия е била територията на която си е пльоснал вигвамите? Самата Русия е почнала от някаква Киевская Русь и после с "референдуми" е взела степите на ордите на изток. Никой не е бил винаги на тая територия на която е в момента. Затова когато почнем да говорим "какво е било" ще настане голяма боза.
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 04:10:41 pm ---Между другото:
Ти още ли мислиш, че Русия няма да победи, че ще се разпадне, рублата ще се срине, а бе пърлазация един вид? :)
Следиш ли фронта, що праизходить?
Да знаеш, че умния човек се отличава с интуицията си. Това е способност на мозъка бързо да разиграва правилния сценарий на база известните ти факти. Нямаш ли интуиция и то правилна, сам се сещаш в коя категория попадаш.... :D
--- Край на цитат ---
Интуицията ми преди година и половина ми говореше, че за мой ужас Украйна ще бъде прегазена. Подведе ме. Вече не й вярвам... :)
Какво ще стане... каквото и да стане ще е с последствията на ВСВ.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 10, 2023, 04:28:25 pm ---1. Закопаваш много-много назад в миналото. Да ти напомням ли хан Аспарух .......
2. Какво ще стане... каквото и да стане ще е с последствията на ВСВ.
--- Край на цитат ---
1. Хавай става американска държава 1960 г. Това много време ли е. Станало е, докато ти си чакал да падне комунизма - скоро е било. :D
2. Тук сме на едно мнение.
3. Ако всичките войни, които водеше САЩ бяха съседни територии - без да се замислям категорично твърдя, че те щяха да бъдат анексирани.
Нещото, което най-много бърка в гъза на САЩ е факта, че те са най-силната държава, контролират целия свят, а една Русия на който президента им от страх се криел в бункер ;D - според някои капацитети по геополитика ;), сещаш се кои ;), може да притежава по-голяма територия от тяхната митрополия и да е толкова богата на природни ресурси. Само една гола вода да вземем, Русия има повече от целия свят. Само простата вода, която утре ще струва по-съкпо от златото, а колите на които ти се кефиш и сега не са някакъв жизнен фактор. Колите са фактор само за селтака. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 04:33:09 pm ---1. Хавай става американска държава 1960 г. Това много време ли е. Станало е, докато ти си чакал да падне комунизма - скоро е било. :D
--- Край на цитат ---
Абе доста по-рано е станал американска територия. Зависи дали ще го погледнеш откъм фактическата или юридическата страна - 1893 или 1900 година. Да, през 1960 година е обявен като отделен щат.
И не мисля че е пострадал от това - иначе сега щеше да е на нивото на останалата част от Полинезия. То не че там гъмжи от независими държави - всичко е територия на някой. Една Нова Зеландия е нещо де се вижда на картата, и то трудно. Другите "независими" са Самоа, Тонга и Тувалу... икономически великани... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 04:33:09 pm ---3. Ако всичките войни, които водеше САЩ бяха съседни територии - без да се замислям категорично твърдя, че те щяха да бъдат анексирани.
--- Край на цитат ---
Канада и Мексико не са на това мнение. А други няма. Дори една Куба е независима - бедна, горда и независима :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 04:33:09 pm ---Нещото, което най-много бърка в гъза на САЩ е факта, че те са най-силната държава, контролират целия свят, а една Русия на който президента им от страх се криел в бункер ;D - според някои капацитети по геополитика ;), сещаш се кои ;), може да притежава по-голяма територия от тяхната митрополия и да е толкова богата на природни ресурси.
--- Край на цитат ---
Не им дреме особено - те могат да си купят ресурсите за зелени хартийки. И го правят. Не им трябва да се занимават с изхранването и контролирането на населението - с това те да се оправят сами. Е ти една цяла Африка, порината от ресурси - не са я анексирали просто защото е по-хеморойно да я притежаваш, отколкото да си купуваш нещицата които ти трябват. Близкия изток също. Южна Америка - също.
Сега се дава пример на останалите с Русия. Правите се на интересни и имате някакви претенции - ми ОК, оправяйте се както можете, ние ще ограничим нещата, които можете да купувате от нас, вие ако щете - ограничавайте, ако не щете - не ограничавайте.
Като са толкоз бабаити ватенките - що не отрежат изцяло нефта и газта за всички "недружелюбни" страни? И ти и Витко ми тръбите че Русия продължава да доставя газта и нефта на цяла Западна Европа и минимум на половината САЩ. За к'во дават ресурсите си на страни, с които са във война? Срещу някакви зелени хартийки без никаква стойност? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Август 10, 2023, 04:33:09 pm ---2. Тук сме на едно мнение.
--- Край на цитат ---
Само че се сети кой беше големия губещ в тази война, и кой се измъкне почти без икономически загуби. Дори загубилата и превърната буквално в руини Германия за 20 години изпревари победителя СССР, разполагащ с неизчерпаени суровини. Не си мисли че сега ще е по-различно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия