Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Джул, кажи кога Дебелян Пеевски ще го коронясаме за Валия на българия?
И защо разправят, че горивата скочили заради цената на петрола и по специални пропан бутана.
Това е продукт от Нефтохима, който ще бъде спрян, в крайна сметка, ако не се намеси Ротшилд.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Август 08, 2023, 12:49:59 am ---И консуматорите на техния продукт също сме виновни - трябва ни жълтения, не ни интересуват сериозни разследвания.
--- Край на цитат ---
Сте виновни.
--- Цитат на: juliang в Август 08, 2023, 12:49:59 am ---Ние 45 години живяхме с Турция на границата си. ... въпреки изцепките с преименуването на българските турци и пращането им на екскурзия... Мисля си че ако Ердоган тогава беше президент, нямаше да ни се размине...
--- Край на цитат ---
П.п. И сега на никой не му трябва 3-та световна. Все още...
П.п.2 Националната здравна служба на Великобритания ще предложи трансгендърна терапия на деца от 7 години (нагоре). Правителството щяло да прави и "ръководство" за училищата (те и без това имат часове за джендърство).
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Август 08, 2023, 12:49:59 am ---Мисля че вече съм го казвал - от векове тоягата и моркова са доказали работоспособността си в икономиката. По времето на соц-а моркова беше от картон, а тоягата беше от стиропор. Бачкаш, не бачкаш - заплатата си върви, най-много да ти орежат премията, дето и без това не беше нещо кой-знае какво...
--- Край на цитат ---
Това го кажи на Михаил Кузмов.
Той през "комунизма" е работил в "Институт за изобретения и рационализации". :D
Аз го разбирам, всеки месец като се нареждаш на опашката за заплата, да си с чиста съвест, че най-малкото си направил една рационализация и да речем поне веднъж годишно, да си направил изобретение, като тези във фирмата на Илон Мъск. :D
А дали е била така, кой ще ни каже.....той върви си по света /о. Лемнос/ и подсвирква си даже ;)....се пее в една комунистическа песен. ;) :D
Парадокса е, че точно тези, които са чесали пъпа по време на "комунизма" най-много се оплакват и ако се вгледате в днешния "демократичен" проамерикански политически елит - все отрочета на номенклатурчици, като почнеш от Иво Инджев и стигнеш до келеша Пеевски. Той и на Бойка автобиографията не е, да е нямал връзки с комунистите в рода си.
Обаче точно те, за да прикрият произхода си, най-добре е след всяка второ изречение да повтарят : "Вие комунистите...." и как го увредили Михаил Кузмов комунистите, незнайно с какво, срам го е да каже, защото EDM electronics ще съзре веднага малозначителност или липса на основание - публично. :D
После капиталиста-будист-светлодуш ще вика пак EDM electronics - ти си комунист.
Той "капиталист" на една заплатка на пазач на ВЕЦ.... :)
Ей тва ви е днешния капитализъм, с него ще борите и конкурирате германците.
juliang:
--- Цитат на: Ksurnev в Август 08, 2023, 08:30:19 am ---И защо разправят, че горивата скочили заради цената на петрола и по специални пропан бутана.
Това е продукт от Нефтохима, който ще бъде спрян, в крайна сметка, ако не се намеси Ротшилд.
--- Край на цитат ---
От първи август върнаха акциза на ПБ, затова цената скочи. И България задоволява по спомен под 50% от нуждите си на ПБ, останалото го внасяме.
--- Цитат на: VITAN в Август 08, 2023, 09:11:00 am ---П.п.2 Националната здравна служба на Великобритания ще предложи трансгендърна терапия на деца от 7 години (нагоре). Правителството щяло да прави и "ръководство" за училищата (те и без това имат часове за джендърство).
--- Край на цитат ---
EDM electronics:
Аз искам да ви питам, какво стана с комунистите, дето до оня ден те ви пречеха, тях сочихте и в частност мен ;), като техен правоприемник и представител и изведнъж спряхте с тия комунисти? :)
Сега русофилите ли заеха мястото на комунистите?
Утре аудиофилите ще им турите грехове на вашите страхове.
Ами вие мишки с мишките ви, дето комунистите ви пречели един вид колонизаторите да си шетат спокойно в държавата, без да има "комунисти", дето ги виждат тия неща и ги назовават гласно с истинските им имена, големи капиталисти ли сте, а заплатаджии бедняци такива, дето си броите жълтите стинки и дето ходите на почивка в Гърция и пазарите от Лидал, ядете скришом у квартирата :)?
Кога ще станете западняци, колко века са ви нужни, като ходите на почивки, да ядете на ресторанти и да плащате по 200-300 евро на всяко ядене?
Разбирате ли какви мишки сте вие? :)
Комунистите им пречели на тях....
Почвайте пак старата песен с комунистите, че стана скучно. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия