Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 05:09:57 pm ---Това да се хващаш за някаква цифра, дали било точно еди колко си е несъществено и не е в основата на настоящия спор.
--- Край на цитат ---
Защото това е единствения факт, измерен с уреди.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 05:09:57 pm ---... Ако се докаже вината на САЩ, това дали е 7 или 9 по Рихтер по нищо няма да повлияе на обвинението последствията не се измерват в скали, а в разрушения и жертви.
--- Край на цитат ---
И аз за това говоря - ако се докаже вината на САЩ, на Русия, на който и да било. Засега единственото неопровержимо доказателство е че руската арммия се намира на територията на Украйна и бомбардира градове. Всичко друго е "50 на 50"...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 05:09:57 pm ---... Но участието им е общоизвестен факт, защото освен колониални медии има и антиколониални и там се представиха доста факти, които водят до това заключение
--- Край на цитат ---
Да внасят фактите в съда, да има влезнала в сила присъда и на страните да се предосатвята материалите по делото... :) Преди това всички са невинни - твоя логика.
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 05:09:57 pm ---...... както у нас - 34 г. вече имаме все проамерикански правителства, което не е нормално от гледна точка на демокрацията.
--- Край на цитат ---
Начи имаме още 11 години докато се изравни по години с 45 годишната руско колониално управление в България. Ще се съгласиш че не беше нормално :)
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 05:09:57 pm ---Не можеш да ме засегнеш на тема педерастия, защото ако има някой който се съмнява, съм готов да му го ... нали
--- Край на цитат ---
Дори и да съм имал някаква съмнения досега - с тази си декларация ти ги развенча :)
--- Цитат на: VITAN в Февруари 10, 2023, 05:15:45 pm ---Да опитаме все пак.
Появиха се доказателства, че янките (с малко помощ от норвежците) гръмнаха 3-те Северни пАтока...
--- Край на цитат ---
Естествено, абсолютно неопровержими доказателства, потвърдени от независим съд ... точно както ЕДМ-а иска ... :)
И... нали... там дисклеймъра... всичко казано от мен в тоя пост са чисто мои домисли, дет вероятността да са верни е някакви си 50%...
--- Цитат на: VITAN в Февруари 10, 2023, 05:15:45 pm ---Определено целият ЕС гризна дръвцето от този факт.
--- Край на цитат ---
Ъхъ... Западна Европа замръзна тая зима... германците се топлят горейки мебелите си.
VITAN:
Така си и мислех. Избяга от отговора, постави очевадни факти под съмнение
(спада на производството в Германия) - да се изплъзнеш.
Споко, дори и най-големите наглеци не могат да отговорят...
П.п. По твоята логика янките не са осъществявали геноцид във Виетнам.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 10, 2023, 06:18:55 pm ---Така си и мислех. Избяга от отговора, постави очевадни факти под съмнение
(спада на производството в Германия) - да се изплъзнеш.
Споко, дори и най-големите наглеци не могат да отговорят...
--- Край на цитат ---
Витко, никой не отрича икономическите последствия от откачената война, започната от Русия. Има и някои други проблеми, но войната е основната причина за рецесията не само в Европа, ами и в целия свят. Примерно липсата на чипове - все още има дефицит. Елементарната липса на контейнери за превоза. Невъзможността за транзит на стоки през Русия и Украйна. Недостига на жито на вноса на което от Украйна разчитаха немалко държави.
Неее... САЩ са виновни, либерастите са виновни, тя Русия няма нищо общо с това...
--- Цитат на: VITAN в Февруари 10, 2023, 06:18:55 pm ---П.п. По твоята логика янките не са осъществявали геноцид във Виетнам.
--- Край на цитат ---
Във Виетнам е генцод, в Украйна е освобождение, така ли? И понеже САЩ са осъществили геноцид във Виетнам, сега трябва да ръкопляскаме на действията на Русия... Да ти имам логиката...
VITAN:
Пак се правиш на луд.
Последно въпроса беше:
Появиха се доказателства, че янките (с малко помощ от норвежците) гръмнаха 3-те Северни пАтока...
Въпрос:
- Защо колективният Запад мълчи за това?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Февруари 10, 2023, 07:03:46 pm ---Пак се правиш на луд.
Последно въпроса беше:
Въпрос:
- Защо колективният Запад мълчи за това?!
--- Край на цитат ---
Постулираш невярно (айде, да кажем "недоказано") твърдение и искаш от мен отговор защо не са настъпили някакви последици от това? Много елементарен, доста неприкрит опит за манипулация... Точно като в лафа "тръгне ли веднъж, че сестра ти е к*рва - иди обяснявай, че нямаш сестра "...
Сега достатъчно разбираемо ли е?
П.С. Ама те ТРИ потока ли са гръмнали? Аз само за два знам че съществуват... :) Начи вие с ЕДМ-а числата за нищо ги нямате... смешно е, наистина... смяташ че ако заявиш че са гръмнал 18 потока, това ще даде допълнителна тежест на твърденията ли... или че земетресението е от 10-та степен (макар че такава не съществува)...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия