Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
За затворените посолства просто не направих връзка - признавам си.
За отравянето - разследването не може да докаже конкретните извършители, и още по-малко възложители на отравянето. Разбирам ги и защо го правят - информацията и начините на нейното придобиване би могла да навреди на работата на западните служби за сигурност и разузнаване и са решили да не разкриват тези подробности.
А Навални не трябваше да го споменаваш, че и той едва оцеля от среща със същото вещество... Или и това беше работа на западните служби?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 10, 2023, 03:35:54 pm ---За затворените посолства просто не направих връзка - признавам си.
За отравянето - разследването не може да докаже конкретните извършители, и още по-малко възложители на отравянето. Разбирам ги и защо го правят - информацията и начините на нейното придобиване би могла да навреди на работата на западните служби за сигурност и разузнаване и са решили да не разкриват тези подробности.
А Навални не трябваше да го споменаваш, че и той едва оцеля от среща със същото вещество... Или и това беше работа на западните служби?
--- Край на цитат ---
Ами като не си сигурен не спори и не твърди. Може да си сложиш ламаринка - има такава хипотеза...
И отново го правиш. Няма доказателства Навални от каква отрова е пострадал, защото никой не представи проби и изследвания. За да докажеш, че това е Новичок става само, ако имаш такова вещество, а нали уж никой не го произвежда? Това означава, че германците ще се компрометират и французите. Много уловки има в тия обвинения и затова си мълчат, кът бити гъзове.
Дори да приемем, че е наистина тровен с Новичок, как ще докажеш кой го е направил?
Ами ако са западните служби с цел точно да навредят на имиджа на Русия? - това беше водещата хипотеза за руснаците. А аз вярвам на нея - вярвам...
Как може да си сигурен в нещо, което е просто една новина.
Ако забеляза, аз да не би случайно да съм твърдял, че САЩ с ХААРП направиха земетресението в Турция? Не, просто изразих съмнение.
по същия начин ще твърдя за съществуването на извънземни и ще съм на 50% прав, без да мога да го докажа.
Просто представих фактите и това какво коментират турците. Те засега индиректно имат такива обвинения. Ако намерят убедителни доказателства съм убеден Ердоган няма да прости такива жертви, ще направи публично обвинение.
Това, че ти не искаш и да чуеш подобно нещо, е друг въпрос. Та ти няма да се съгласиш, че американците пуснаха двете атомни бомби над мирното население. Определенията ми за теб са вярни и ги препотвърждавам. Та не знам дали аз съм комунист - това ще ми го обясни Светлодушия :D, но ти със сигурност си либерал и глобалист - ти оправдаваш колониалното робство на българите и го искаш, както твърдеше, че нямало Османско робство и сме цъфтели връзвали тогава, нямало кланета, нямало рязане на глави за насилствено приемане на исляма - всичко това си ти.
juliang:
ОК, оттук нататък ще изказвам "моите предположения"... Но ще се съгласиш, че в нАучните среди битува мнението, че магнитуда на земетресението беше 7.3 - 7.6 :) Откъдето тръгна и спора...
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 03:15:12 pm ---... при условие че преди 2-3 г. правиха атентат на Ердоган...
--- Край на цитат ---
И това е фифти-фифти, нали? Или предоставиха резултатите от разследването на заинтересованите страни? :)
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 10, 2023, 03:15:12 pm ---... Попитах невронната мрежа ChatGPT , какво знае по въпроса за изтеглянето на западни дипломати от Турция и ето какво ми отговори:
"От Турция, 9 западни държави - Германия, Англия, Франция, Холандия, Швеция, Италия, Белгия, Австрия и Люксембург затворят дипломатическите си мисии в Турция, като средство да изложат големия урок на турското правителство, гнева и разочарованието."
--- Край на цитат ---
Тоест приемаш това което тя дава за поне 50% вярно, вкл и "мнението" й за хомофобите? :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 10, 2023, 04:43:57 pm ---ОК, оттук нататък ще изказвам "моите предположения"... Но ще се съгласиш, че в нАучните среди битува мнението, че магнитуда на земетресението беше 7.3 - 7.6 :) Откъдето тръгна и спора...
--- Край на цитат ---
Това да се хващаш за някаква цифра, дали било точно еди колко си е несъществено и не е в основата на настоящия спор. Не били 9 лв., ми били 8 лв. Така съм запомнил още от първия ден, кой знае дали тоя дето е писал новината не е умножил по някое число. Когато имаш съмнение за умисъл и рукотворно дело, най-малко съществено е колко прецизно е обявен крайният резултат. Ако се докаже вината на САЩ, това дали е 7 или 9 по Рихтер по нищо няма да повлияе на обвинението последствията не се измерват в скали, а в разрушения и жертви.
--- Цитат на: juliang в Февруари 10, 2023, 04:43:57 pm ---И това е фифти-фифти, нали? Или предоставиха резултатите от разследването на заинтересованите страни? :)
--- Край на цитат ---
Не само, че не са представяли резултати, ами дори нямаше официално обвинение за намесата на САЩ, а само за опит за преврат в Турция. Но участието им е общоизвестен факт, защото освен колониални медии има и антиколониални и там се представиха доста факти, които водят до това заключение. После поведението на Ердоган го потвърждава. Искаха на мястото на Ердокан с военен преврат да турят един обучен в американска школа турски цереушник - уж кемалис, чийто възгледи нямат ама нищо общо с тия на Кемал Ататюрк. На последно място по ковне начин се доказва от историята. Поведението - историята на деликвента никак не без значение, а Турция има много богата история на военни преврати, които винаги са правени от ЦРУ с цел винаги да има проамериканско правителство в Турция, както у нас - 34 г. вече имаме все проамерикански правителства, което не е нормално от гледна точка на демокрацията.
--- Цитат на: juliang в Февруари 10, 2023, 04:43:57 pm ---Тоест приемаш това което тя дава за поне 50% вярно, вкл и "мнението" й за хомофобите? :)
--- Край на цитат ---
Не можеш да ме засегнеш на тема педерастия, защото ако има някой който се съмнява, съм готов да му го ... нали, да не казвам кво. :)
А доколко тоя изкуствен интелект говори истини, последните 3 дни се занимавам доста с него, чатим си и ето какво установих:
По специфични тематики - ич го няма. Отговаря само с общи приказки, а много често говори пълни глупости.
Най-го бива в програмирането, пише банални кодове. Но ето преди малко му зададох елементарен въпрос - дай пример на софтуерен таймер 10 mS за STM32 и ми написа такава глупост, че му викам, ти май влезе в цикъл и няма излизане от него. Той вика май да, извинявай и спря. Викам не спирай, а действай. той пак почна и пак някаква глупост. Подсказвам му леко, викам ползвай оператор if. Тогава той вика аааа...вярно...прав съм бил и се справи, та чак ми благодари, ама му се разсърдих, че не ми плати... :D
Бах го в изкуственяка, аз трябва да го уча вместо той мен. :)
Чат:
Мисля, че функцията която предложи while ((HAL_GetTick() - prev_tick) < 10);
prev_tick = HAL_GetTick(); е грешна и ще нулира променливата при всеки такт, ще зацикли. Предложи код на таймера с оператора if без да пишеш инициализацията на контролера
Той:
Вашето предложение е верно, цикълът в while функцията може да се зацикли поради грешното условие. Оператор if може да бъде използван вместо цикъл while. Въпреки това, полният код на инициализация на контролера и конфигурация на таймера е необходим за да работи правилно. В примерния код, само частта от основната функция са показани:
#include "stm32f4xx_hal.h"
void main(void)
{
uint32_t prev_tick = HAL_GetTick();
while (1) {
if ((HAL_GetTick() - prev_tick) >= 10) {
prev_tick = HAL_GetTick();
HAL_GPIO_TogglePin(GPIOA, GPIO_PIN_5);
}
}
}
VITAN:
Имаше една приказка у наше село, викаха за някого:
- Цяло село да му се изсе*е в устата, пак не може да я затвори.
Да опитаме все пак.
Появиха се доказателства, че янките (с малко помощ от норвежците) гръмнаха 3-те Северни пАтока...
Въпрос:
- Защо колективният Запад мълчи за това?!
Определено целият ЕС гризна дръвцето от този факт.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия