Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Август 21, 2021, 10:28:37 am ---Покажи нещо повече от вибратор и ще те сложа в ушите си...
--- Край на цитат ---
Що ти да не показа нещо???
Покажи нещо макар и по малко от този вибратор и ше ти покажа повече. А докато го направиш мижеш да се съсредоточиш върху палачинката. Макар, че знам, че колкото у да настоявам това е твърде далеч от твоя капацитет. Ни си наясно с причината ни си наясно от къде да намериш информация по въпроса. Та по добре вземи понамали малко некомпетентната апологична помия с която заливаш форума.
juliang:
Krasi, в "городки"-те затваряха "умовете" не за да им се осигурят условия, а просто за да не избягат.
plc-то го казва много добре.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Август 21, 2021, 11:55:42 am ---Та по добре вземи понамали малко некомпетентната апологична помия с която заливаш форума.
--- Край на цитат ---
Ето как се опровергават митове и легенди, породени от интернет "светила", сиреч демагози.
Скучна, трудоемка история и много неблагодарна.
Затова пък накрая може да разберете кой и как в Третият Райх си е направил държава в държавата...
-
Кто уничтожил больше немецких самолётов? СССР или союзники? Отвечает историк.
https://www.youtube.com/v/aXZc-M1wIuw
Собственика на канала е професионален пилот, въпреки това му се налага да търси професионален историк.
Защото невежеството е упорито и често спонсорирано от правилните хора с правилните пари.
Радико:
--- Цитат --- Кто уничтожил больше немецких самолётов? СССР или союзники
--- Край на цитат ---
На прав път си Витане на прав път. Аз те питам за палачинката и ти веднага ппчваш да цитираш кой по по най, твойте или съюзниците. Денек бягаш преди вятъра. Защото се сещаш, че това дето е обърнало палачинката няма от къде другаде да дийде освен от съюзниците. Вземи се спри бе човек имай малко лично достойнство стига се излага само и само да хвалиш тия тъпи главорези дет избиха толкова милиони от собствения си народ. Грешка не е от собствения щот те не са руснаци
krasias:
--- Цитат на: plcsoft в Август 21, 2021, 10:37:10 am ---Моето мнение е, че те толкова са били учени( демек кукли на конци)! Как можеш да ограничиш Духа(няма материална субстанция)? Да материалното можеш за определен промеждутък от време да го ограничиш, докато се усети, но духа, как!? Тези градчета от "научен" тип просто потвърждават моето виждане за развитието на социал-фашизма! А именно че, това са били микро локализирани концлагери където в тъпите научни кратуни им се вменило някакво чувство за извисеност и величавост от рода на - и вие сте рая ама малко по-облагодетелствана! Тотална тъпота! :(
Каквито условия да създадеш за интелекта и духовно развитият човек едно ограничение да му поставиш и той вече е осакатен(демек кастриран) За да се развива Духа е необходима свобода, за да има свободен достъп до енергийните полета на Вселената преминаващи през нашата планета, само тогава Духа се зарежда с необходимата енергия и творчески потенциал който може да реализира материално!? А това става единствено при постоянен досег с Природата. Друг начин няма. Иначе става учен обременен със прищевките на социума и матрична марионетка с осакатено виждане! Така мисля аз!
--- Край на цитат ---
plcsoft, що не спреш да пишеш за неща които изобщо не са ти ясни. Интелекта няма националност, той не е нито руски нито американски, навсякъде където съм го срещал си е един и същ. Накратко следствието от интелекта това са "адекватни логически вериги" но самият интелект не е това, съвсем друго е. И всяка нация си има своите интелигентни хора, всяка без изключение. Съжалявам че не мога да намеря сега тези руски книги които съм чел за да ти покажа. Едната беше от руски авиоинжинер и професор, човека е изобретил и перфектния воден йонизатор и още доста неща, но поне на йонизатора му помня конструкцията и съм го правил. И не са били никакви затвори тези градове, просто имало е всичко фитнеси, басейни, кина, театри. Аз не виждам нищо лошо в това държавата да ти създаде перфектни условия за научно творчество.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия