Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
Радико:
Витане ти май пак скъса оглавника.
Още не си ми отговорил на въпроса. Кое беше онова нещо което оказа решаващо влияние за да спечелят руснаците първата си победа край Москва. Нещата са били на три крачки от разгрома на Русия. И палачинката внезапно се обръща. КАКВО Я ОБЪРНА???
Когато си отговориш на този въпрос "стига да можеш" ще разбереш кви глупости в същност дращиш по форума.
VITAN:
Малко Конфуций:
- Блажен е този, който нищо не знае, той не рискува да остане неразбран.
- В древността хората учили, за да се самоусъвършенстват. Днес – за да смаят другите.
- Да не говориш с човек, с когото може да се говори, значи да изгубиш човека; да говориш с човек, с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си. Умният човек не губи нито човека, нито думите си.
- Не се променят само най-мъдрите и най-глупавите.
Момченца, аз съм духовен емигрант. Не слушам тукашната пропаганда, противна ми е. Емигрирам в Русия - пускам си някаква руска телевизия или нещо от сорта, когато имам време или вечер. Да ми обяснявате какво-защо в руската история или нещо от руската действителност е нищо повече от това, да се правите на интересни.
Голяма част от руската едра буржуазия е компрадорска - техните деца ходят на Запад. Сега има една нова мода, започва да бяга 5-тата колона, начиная с Ксения Собчак. Защо ли? Останалото са митове и легенди. Движение има както в едната посока, така и в другата.
Радико:
Много много дълъга тирада от която не разбрах само, според теб Ксения Собчак ли е обърнала палачинката на войната или Конфуции?
Щот и двамата нито са били живи по времето на войната нито пък са руснаци ама последното е друг въпрос. Са на дневен ред е палачинката.
VITAN:
Покажи нещо повече от вибратор и ще те сложа в ушите си...
plcsoft:
--- Цитат на: krasias в Август 20, 2021, 11:43:56 pm --- Не си съвсем прав, по някое време комунистите осъзнават нуждата от интелектуален потенциял. На картата на бившия СССР имаше едни градове без име само номер, това бяха градове от затворен тип и там събираха интелигентните и способните като им осигуряваха перфектни условия за работа и отдих. Но колко време са просъществували тези градове не знам, просто научих за тях от някой книги на руски учени.
--- Край на цитат ---
Моето мнение е, че те толкова са били учени( демек кукли на конци)! Как можеш да ограничиш Духа(няма материална субстанция)? Да материалното можеш за определен промеждутък от време да го ограничиш, докато се усети, но духа, как!? Тези градчета от "научен" тип просто потвърждават моето виждане за развитието на социал-фашизма! А именно че, това са били микро локализирани концлагери където в тъпите научни кратуни им се вменило някакво чувство за извисеност и величавост от рода на - и вие сте рая ама малко по-облагодетелствана! Тотална тъпота! :(
Каквито условия да създадеш за интелекта и духовно развитият човек едно ограничение да му поставиш и той вече е осакатен(демек кастриран) За да се развива Духа е необходима свобода, за да има свободен достъп до енергийните полета на Вселената преминаващи през нашата планета, само тогава Духа се зарежда с необходимата енергия и творчески потенциал който може да реализира материално!? А това става единствено при постоянен досег с Природата. Друг начин няма. Иначе става учен обременен със прищевките на социума и матрична марионетка с осакатено виждане! Така мисля аз!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия