Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Септември 22, 2022, 08:39:07 pm ---Тоест ти говориш за някакъв друг НЕО фашизъм, дет не е оня фашизъм, за който болшинството хора се сещат като чуят тази дума. Вече съм спокоен - това не е оня фашизъм :)
Нямало и комунисти вече... Аз викам да ги наричаме "зелени" и "оранжеви" да няма неразбиране и нежелани асоциации :)
--- Край на цитат ---
Недей да се правиш на остроумен, че ще влиза все повече навътре. :D
Не знам поради какви мотиви си напуснал оня форум в който си бил модератор и си дошъл тук, но бас хващам, че си се объркал. :D
И така по същество:
Не съм казвал НЕО-фашизъм, а фашисТИ. Ти можеш ли да четеш и да правиш разлика? Не ти ли е направило впечатление, че съм много прецизен във всичко?
Ще ти обясня, като на не много умен:
НЕО-фашисти са НОВИ-фашисти, а идеологията е същата, хората са нови, епохата е нова, идеологията не се е променила. Комунизма и капитализма са Марксистки идеологии написани от един и същи човек, никой не е измислил нещо повече - НЕО.
Когато няма какво да добавиш, по-добре замълчи, защото ти пада гарда, а аз не прощавам. :)
Това не е оня форум в който ти е станало тъпо и безинтересно, тук пари... :D
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Септември 22, 2022, 08:39:07 pm ---П.С. dymelsoft, моля разгледай официално кандидатурата ми за модератор в тоя форум. Има нужда от по-строг ред в него.
--- Край на цитат ---
Да се чете:
Да възстановявам правата на линия на евро-атлантическата Партия...
Хулио, явно не ти стиска да ме модерираш в твоя форум - яснооо....
До всички либерасти, сороспии и прости ибрикчии:
Има едни българи в Украйна - бесарабски им викат.
А знаете ли, че много от тях са изчезнали безследно?!
Защото:
- Искат автономия за бесарабските българи.
- Симпатизират на Русия.
EDM electronics:
Охоуууу...я каква била работата тука ;D
VITAN, това откъде го изрови, това нашия Бате Джул ли го е писал? :D
Той си е натискал парцалите, модератор ли да става, да ми сяда на стола ли? :D
Ако е така, моля припозналите се лица да дадат публични обяснения, за мотивите си, не тия които е посочил на собственика на медията, а ония скритите. :D
Аз никога не бих молил за подобно нещо, защото не виждам някакви дивиденти от това. Това да си натискаш парцалите да модерираш форум или нямаш работа, или търсиш някъде его-реализация, щото иначе си гола вода. ;D
juliang:
Тъжно е че не схващаш намека, ЕДМ...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Септември 22, 2022, 09:07:12 pm ---Тъжно е че не схващаш намека, ЕДМ...
--- Край на цитат ---
Ако действително и искрено е било намек, връщам си иронията назад и се извинявам. Все пак аз държа на истината и обективността. Дано да е така, дано... :)
Знам, че тук не един е моли за подобно нещо, да ставал модератор - дори хора с основно образование и шофьорска книжка ;D. Аз нямам подобни угризения. Молби не съм пускал, получих "възлагане".
И понеже много от вас не знаят какво е възлагане:
Това е делегиране на права от лице с властнически правомощия. Не е заповед и не е задължително правоприемника да се съгласи, но е препоръчително да упражнява делегираните му права, защото е израз на доверие. Подобно е на упълномощаването, но то различно, защото има частен характер и е правна сделка. :D
Да сме наясно кой как си е натискал парцалите. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия