Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (86/93) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 22, 2022, 08:02:09 pm ---Ти се опитваш да ползваш тоя термин като обида, не като дефиниция.

--- Край на цитат ---
Я попитай огледалото с тоя въпрос, но вместо фашист използвай комунист.  :)

Аз казах ли, че днешно време няма комунисти. Има най-общо казано глобалисти и антиглобалисти. Говедо, което се опитва да ми слага прилагателно "комунист" с цел обида, не идеологическа квалификация, през гъза му ще влиза и излиза.  :)

VITAN:
Хулио, неграмотен си пич. А и пак се правиш на луд.

Сите англо-сакси доведоха Хитлер на власт.
Цяла Европа подрепяше Хитлер.
Без Сърбия.
Сега отново всичко е 1:1.

Доказателства вече дадох няколко пъти, ако някой отново иска да надене дебелите очи.

--- Цитат на: juliang в Септември 22, 2022, 08:02:09 pm ---Ще ти порасне ли п*шката ако е вярно?
--- Край на цитат ---
Не. Ще покаже, че имаш признаци да си гръбначен, а не безгръбначен.
Що мисля да ти опна гръбнака, ако ми кажеш къде... Мм!

VITAN:
Пак се правиш на луд. Това, което си постнал като снимка може да се изнамери всякак от всеки с малко акъл.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Септември 22, 2022, 08:02:09 pm ---По тая дефиниция Мусолини и Хитлер не са били фашисти...

--- Край на цитат ---
Убеден ли си в това, което казваш?
По времето на Мусолини и Хитлер не е имало украински фашизъм, няма как те да са им били фенове. Не Степан Бандера е бил извора на фашизма, а тъкмо обратното.

Не правиш точни и коректни сравнения.

Формулировката за долен фашист, която ти дадох е за НЕО - съвременен фашист, не ти говоря за история, а за настояще. И не съм те питал за живков или съветски комунист, а за НЕО - съвременен. Не се прави на ощипана мома.   :)

juliang:
Тоест ти говориш за някакъв друг НЕО фашизъм, дет не е оня фашизъм, за който болшинството хора се сещат като чуят тази дума. Вече съм спокоен - това не е оня фашизъм :)
Нямало и комунисти вече... Аз викам да ги наричаме "зелени" и "оранжеви" да няма неразбиране и нежелани асоциации :)

Витко, толко ли поддатлив на манипулация ли ти изглеждам, или ти не разбираш от намеци? Достатъчно цапаш в тоя форум не ти трябва още един който да оплескваш :)

П.С. dymelsoft, моля разгледай официално кандидатурата ми за модератор в тоя форум. Има нужда от по-строг ред в него.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия