Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
Цъ! Това му е религиозно чувство, вероизповеданието му е такова...
Има няколко причини, защо точно Дугина. Коя от коя по-значими.
Ще кажа само тази, която тук никога няма да се разбере от масата.
Дугина е владеела перфектно няколко западни езика.
И е контактувала често с доста значими западни журналисти.
И они започнали по малко да разбират, че водата е мокра, а небето синьо.
При тоталната информационна блокада, това е голям грях.
Затова и фобите са тук (а не си ходят да модерират собствените си форуми)
- за да тегне информационната мъгла...
... и в украинските учебници да пише, че те са родина на човешката цивилизация,
а не някакъв си Шумер и Ур халдейски (Месопотамия).
dmitarp:
Не знам що за човек е била тази Дугина, знам само, че е журналист и е шеф на някаква медия. И гробното мълчание на журналистиката в Европа в момента доста ме учудва. Питам се къде са разните му там организации, къде е Навални, къде са шарлитата, къде е BBC, които останаха в Русия с цел да отразяват и другата гледна точка, или в Русия само Политовская беше журналистка.
VITAN:
Дугин поблагодарил всех, кто выразил соболезнования. Его слова передал учредитель «Царьград ТВ» Константин Малофеев. Он опубликовал письмо философа.
«Она была восходящей звездой в начале своего пути. Враги России её подло, исподтишка убили… Но нас, наш народ, не сломить даже такими невыносимыми ударами. Они хотели подавить нашу волю кровавым террором против самых лучших и самых уязвимых из нас. Но они своего не добьются», — отметил Дугин.
П.п. Гледал съм я Дугина, много кадърно говори. Не по-малко от баща си - Дугин. А него го водят един от Кремълските идеолози...
П.п.: Един от най-резонансните видеоклипове в Съединените щати беше въпросът на бащата на тригодишно момче: „Заведохме нашия тригодишен син за рутинен медицински преглед. Докторът влезе и попита: „Момче ли си или момиче?“. «Помислих си, какво пита, по дяволите. За щастие моето дете разбира очевидното на тригодишна възраст и отговори, че е момче. По време на проверката все си мислех защо този човек задава такъв въпрос. И тогава се сетих: о, да, живея в Калифорния. Така че се чудя дали лекарят е задал този въпрос на сина ми, за да види дали той може да определи с времето идеята, че синът ми иска да бъде момиче.
Но моето дете е на три години. Аз дори не му предлагам избор какво ще яде за вечеря. Понякога той се счита за динозавър. Но нямам намерение да го оставя да се превърне в динозавър.
Михаил Кузмов:
https://m.dir.bg/dnes/svyat/neizvestna-dosega-organizatsiya-poe-otgovornost-za-ubiystvoto-na-darya-dugina. това може ли да е вярно?
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Август 22, 2022, 08:17:19 pm ---https://m.dir.bg/dnes/svyat/neizvestna-dosega-organizatsiya-poe-otgovornost-za-ubiystvoto-na-darya-dugina. това може ли да е вярно?
--- Край на цитат ---
Деде, нали вече писах, кой го направил и че няма никакви партизани, организации тип "венсеремос" и пр.
Или пропагандата ти е промила главата, или ракийката ти е в повече.
Не, не е вярно.
Последното, което се разкри, че тая била от нацисткия батальон Азов, дето вече му *** и т.н.
3 часа не достигнали, за да я хванат...
Скоро тия азовци ще ги съдят и ще лъсне много истина. Неудобна за наглосаксите.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия