Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Малко нецензурирана история...

<< < (59/93) > >>

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Август 22, 2022, 09:00:27 am ---Злобар,
как може да се радваш на смъртта на някакво момиче?

Имам усещането, че си потомствен фашист.

--- Край на цитат ---
Не не се радвам тя е просто една от хилядите неизбежни жертви. Въпреки, че смъртта на останалите хиляди е по вина на кликата на баща и към която и самата тя принадлежи, убития си е убит и това не може да бъде повод за радост или за злорадство. Все пак да не забравя фа спомена, че в този случай най точната дума е "възмездие"
Явно господ иска баща и и другите около него да разберат и почувствуват какво причиняват на хиляди хора, та за това го е оставил него за по късно. Е все пак много пиздрави на Путлер. Аз мога да общувам с  мъртви и снощи Дария ми каза, че го очакват там да "празнуват" заедно коледа.
Разбира се до колкото може да се празнува коледа в ада.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Август 22, 2022, 12:53:19 pm ---Аз мога да общувам с  мъртви и снощи Дария ми каза, че го очакват там да "празнуват" заедно коледа.
Разбира се до колкото може да се празнува коледа в ада.

--- Край на цитат ---

Чак ми се повдига от простотията ти.
Стана ми още по-противен.
Ти си пълен безполезник за форума, паразит.

VITAN:
"xakep"-ски цитат: "Пономарев: "Националната републиканска армия" пое отговорност за взрива на колата на Дария Дугина

ИЗЯВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА РЕПУБЛИКАНСКА АРМИЯ (НРА) ОТ 21.08.2022"
и т.н. дрън-дрън...

Федералната служба за сигурност на Русия разкри убийството на журналистката Даря Дугина, съобщи Центърът за връзки с обществеността на ведомството.
    „Установено е, че престъплението е подготвено и извършено от украинските специални служби. Извършителят е украинската гражданка Вовк Наталия Павловна, родена през 1979 г.“, се казва в съобщението.

ФСБ уточни, че Вовк, заедно с 12-годишната си дъщеря, е пристигнала в Русия на 23 юли и е наела апартамент в дома, където е живяла Дугина, за да събира информация за нея.

За да наблюдава журналиста, извършителят на престъплението е използвала Mini Cooper. На влизане в Русия автомобилът е имал номер на ДНР — E982ХН DPR, в Москва — казахстански 172AJD02, а на излизане — украински номер AH7771IP.

The Guardian: «Половината американци очакват гражданска война в САЩ»
https://bgr.news-front.info/2022/08/22/polovinata-amerikanczi-ochakvat-grazhdanska-vojna-v-sashh/

EDM electronics:
xakep, разбра ли сега какъв наивник си, да четеш новини от сайтове на ходжи в които злъчта и русофобията са основната тема?

Целият ти поглед върху нещата е такъв.

Не може ли малко да си напънете мозъка, нямате ли логика, нямате ли опит, сами да преценяте, кое би било вярно в тия времена на разнопосочна пропаганда?

Не е важен физическият изпълнител, а поръчителят?

Я да ви видим, какво ви подсказва логиката, кой е поръчителят?
Кой направи така, че да има война в Украйна?
Кой отпуска милиарди за оръжия и им доставя, прецедент - такова нещо не е имало?
Кой има интерес?

Поръчителят е терорист, който вика ти си терорист. Мръсни изчадия. Ще ги смачкаме.
Да не дава господ войната да се разпростре на наша територия, да не дава Госопод... да не ви казвам какво следва....

EDM electronics:
Много грозно и показно убийство извършиха украинците под диктата на световния колонизатор.
Всичко е трябвало да стане пред очите на баща й, да гледа.
Извършиха терористичен акт на напълно невинен човек.
Целият свят видя мръсната фашиска идеология финансирана и подкрепяна от САЩ.

Нашият колега Радико се радва на това, както се и радва на убити български деца 6 ястребинчета, като намира фашистки оправдания.

Същият този Радико освен да спори и да се прави на философ друго не е дал на форума, освен една голяма технолъжа от компелксарщина, а по професия е кранист, без образование, отрича образованието, подиграва се на тия с образование и ги нарича глупаци, мен ме нарича комунист, терорист и се е заканвал не веднъж, да се саморазправя с мен.

Ще има ли доблестта сам да се отстрани от форума заради крайната си омраза към всичко тоя пълен безполезник?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия