Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
EDM electronics:
Радико нали ти, krasis и tobo1 ме определихте, като комунист, понеже моя дядо е нямал 150 дек земя в Илиянци да ми остави наследство и като партизанин ми остави само 150 медала от БКП с които се е кичел по трибуните на манифестациите /сега тези манифестации ги заменихте с гей паради, наркотици и проституция/, да взема да си ги сложа и да дойда при теб да ме убиеш показно, ти и без това преди година искаше да ме бесиш на крайпътен стълб, да ме разпънеш, като Христос? :D
Днешната история показва, че фашизмът не си е отишъл, котилото е останало /то има голяма популация във форума/ и както е казал Фидел Кастро, 3-тата световна война ще е между Русия и западния фашизъм.
Фашистите избиват без причина по етнически принцип, идеологически и т.н. Днес те създават вируси и трепят с тях наред.
6-те ястребинчета малолетни деца ги е избил ей такъв изрод, дето иска да беси и трепи.
Радико:
Едм ако това последното дето си написал е така това значи, че тези убили двестате човека при атентата в църквата Света София са точно фашисти. Включително и дядо ти. Това, че едните фашисти са се сксрали с другите по точно сатрапите им и са започнали да воюват не прави едните по добри от другите. По делата им ще ги познаете. Е те ти едно показателно дело. Терористи нищо повече от терористи не сте.
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Август 16, 2022, 10:38:53 am ---Едм ако това последното дето си написал е така това значи, че тези убили двестате човека при атентата в църквата Света София са точно фашисти. Включително и дядо ти. Това, че едните фашисти са се сксрали с другите по точно сатрапите им и са започнали да воюват не прави едните по добри от другите. По делата им ще ги познаете. Е те ти едно показателно дело. Терористи нищо повече от терористи не сте.
--- Край на цитат ---
Той дядо ми с медалите съм си го измислил, като художествен герой :D и макар и да не е съществувал никога в реалността /просто ви давам храна за подхранване на злобата :D/, ти го наричаш терорист - ето по такъв начин се пишат новини и историята във вашите соросодясали сайтове :D, но не разбрах защо аз съм в числото на терористите, ако е вярно за този терористичен акт, който ни набутваш, то аз не знам за него и най-малкото не съм бил планиран още да се родя?
Много обвинения за несъществуващи хора, факти и събития бълвате котилото. :D
Престанете с тая параноична антикомунистическа пропаганда, лъженовини и истории ...
Радико:
--- Цитат на: EDM electronics в Август 16, 2022, 10:49:30 am ---Той дядо ми с медалите съм си го измислил, като художествен герой :D и макар и да не е съществувал никога в реалността /просто ви давам храна за подхранване на злобата :D/, ти го наричаш терорист - ето по такъв начин се пишат новини и историята във вашите соросодясали сайтове :D, но не разбрах защо аз съм в числото на терористите, ако е вярно за този терористичен акт, който ни набутваш, то аз не знам за него и най-малкото не съм бил планиран още да се родя?
Много обвинения за несъществуващи хора, факти и събития бълвате котилото. :D
Престанете с тая параноична антикомунистическа пропаганда, лъженовини и истории ...
--- Край на цитат ---
Ми какво да ти кажа може и да си прав това да е напълно измислен факт измислен от комунистите, че съм учил за него по история по комунистическо време. Ама това значи, че и това за смъртта на ястребинчетата е също така измислен факт пак от същите измислячи, лъжци и мошеници дето са написали историята която са ми преподавали в училище през далечната 1979та година.
Радико:
А малка грешка:
Църквата се казва "Света Неделя"
Както и да е. Няма друг такъв акт в съвременната българска история:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%82_%D0%B2_%D1%86%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0_%E2%80%9E%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%9D%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F%E2%80%9C
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия