Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Малко нецензурирана история...
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Август 10, 2022, 09:13:43 pm ---Това как да го разбирам??? Като предложение за облог ли?
--- Край на цитат ---
Не. Предложение да се плаща за "пророчески", спамърски, навсякогърнемерудийски и пр. дарби.
Облози - само с мъже, които си държат на думата. И разбират от дума.
Я, то при такива случаи облозите са безпредметни.
П.п. Дал съм техническа задача. Няма ли да докажеш техническа компетентност в електрониката? Не? Разбирам.
Радико:
Аз техническата компетентност в електротехниката съм я доказал отдавна. Не страдам от комплекси да ги избивам. Не съм забелязал да си питал нещо от електротехниката "сигурно защото не съм на всяко гърне мерудия" и не бъркай прогноза с пророчество, че ще изкараш Минчо Празников най големият пророк на всички времена. Ти
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Август 10, 2022, 10:05:16 pm ---Аз техническата компетентност в електротехниката съм я доказал отдавна.
--- Край на цитат ---
Не си. Не можеш реши кадърно тази задача:
https://mazeto.net/index.php/topic,2774.msg130391/topicseen.html#msg130391
--- Цитат на: Радико в Август 10, 2022, 10:05:16 pm ---Не страдам от комплекси да ги избивам.
--- Край на цитат ---
Гроздето е кисело.
EDM electronics:
Попаднах на едно видео на един пич от Велико Търново /много хубав град/, за разстрела на 6-те ястребинчета от българските фашисти. Той твърди, че сега са същите хора - тяхното котило с модерното наименование неолиберал-демократ-глобалисти или още им викат американските комунисти в коалиция със сатанисти /справка Абщейн и адреналиновия наркотик - аденохром/. Няма руснаци тука.
Айде до тука, вижте сами, да не ви казвам изненадите:
https://www.youtube.com/v/_I2WyfVPKjg
Радико:
Тези деца са разстреляни от един жандармерист останал сам без близки. Защото близките му са били потрупани от покрива на "Света София" този човек е превъртял и е подветил живота си в избиването на комунисти. Нека не забраввме обаче, че ако църквата не беше взривена от комунистите този човек нямаше да превърти и нямаше да избива комунисти. Ефекта на пеперудата му викат на това. Може би тизи човек е пощадил някой комунист преди атентата и после за благодарност е останал без близки. Та когато и да убиеш комунист все си закъснял. Това последното е за мен не за теб.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия