Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити

Теоречитни и праткични постулати при флуидната динамика

<< < (18/21) > >>

Радико:
Ааа виж колко ясно и разбрано си могъл да се изразяваш. След това обяснение  в последния пост се чувствам длъжен да се извиня за по острият тон в горният ми пост. Нека обаче се опитаме да се изразяваме по малко абстрактно тук сме по голямата част хора със прагматично мислене а не абстрактно.
Иначе това с дебитите в басейна съм напълно съгласен с теб със уточнението обаче, че ако сложиш на всички дебити в басеина в посока от вход към  изход знак "+" а на тези в посока към входа знак"-" то сбора им ще е равен на дебита във входящата тръба.

Bat_Vanko:

--- Цитат на: epwpixieq-1 в Май 13, 2021, 08:09:55 pm ---Обикновено при спектактлите формули няма и всеки може да си интерпретира пиесата както му дойде. За радост при физическите процеси има някаква точност и обособена динамика.

--- Край на цитат ---
Е тъй де!!! Излезе един актьор облечен в някакво облекло (формула) и каза: "А сега познайте аз какво роля играя и какво искам да кажа?" И ни дума, ни вопъл ни, стон повече. Аз като добър зрител изказах две възможни предположения, но се оказа че спектакъла не бил от този жанр на науката  ;D. И в момента цялата публика очаква самият артист да каже аджеба знае ли какво всъщност е искал да каже или отново ще има едно продължително и безмислено чесане на клавиатурата от негова страна. В това криминале, не Хемингуей а Агата Кристи ряпа да яде.

Пикси до кога ще избягваш отговора на въпроса: След като хвърляш тази формула в пространството знаеш ли тя как доказва твоята теза за импеданс на флуида. От тук нататък след всеки твой пост независимо в коя тема аз ще ти задавам този въпрос докато не получа отговор или не си признаеш че не разбираш!

dmitarp:
Bat_Vanko пикси иска да ти зададе един елементарен въпрос, но го е срам и затова овърта, та той се чуди защо самолета лети а хората не, и на мен това ми е много чудно но засега го приемам за даденост. 

kd_dinev:
димитре, и на мен ми се иска от доста време да ти задам един елементарен въпрос но досега не срама а елементарното възпитание ме е възпирало....чудя се защо поклоници на казионната наука като теб пишат във този форум че и оценки дават на хора които се опитват за себе си да преосмислят нещата по друг начин...Нищо не си допринесъл тук освен папагалстване и повторения на неща които всеки може да прочете!Та и аз след всеки твой и на бат ти ванка пост ще ви питам с какво допринасяте за духа и идеите на този форум??? Та така и на мен ми е много чудно присъствието ти тук но засега го приемам за даденост...

Аtos:
Ако ще обсъждате и разисквате идеи и постановки - моля!
Но...ако ще ползвате темата за лични нападки, не ми оставяте друга алтернатива, освен да я заключа!

(не коментирам дори елементарната техническа правописна грешка в заглавието на темата)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия