Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Теоречитни и праткични постулати при флуидната динамика
Ksurnev:
Тука ще научите повече.....
https://www.youtube.com/watch?v=0N1XX9ZNFxc
Bat_Vanko:
Пикси, като гледам не си от най интелегентните предствители на човешкият род. За има няма месец за втори път настъпваш мотиката. Толкова ли не си извади изводите че каквито и имена да хвърляш в пространството, важното е какво си разбрал от тяхните трудове. Затова пак ще те попитам, като цитираш Хемингуей и Макферсон изключая електрическият импеданс, как те формулират импеданса при флуидната динамика. Наблегни на конкретиката с обяснения и формули а не на любопитни факти от техния живот - това го има и в уикито. И понеже знам че ще се отплеснеш на две страници текст без грам смисъл в него, ще ти дам един съвет - ако все пак го намериш поне го препиши за да не си личи че не го разбираш.
П.п. Ако пак продължават да не те разбират имай предвид че е виновно пред-клавиатурното устройство а не зад-мониторното.
Радико:
--- Цитат --- Ако пак продължават да не те разбират имай предвид че е виновно пред-клавиатурното устройство а не зад-мониторното
--- Край на цитат ---
Абе и аз така си мислех, но след като забелязах, че Юлиян прекрасно го е разбрал започнах да си мисля, че вината за неразбирането беше в мен. Е аз поне схванах за кво иде реч.
montanar:
Иде реч за ланшниО снЕг ;D
Михаил Кузмов:
Нищо подобно, иде реч за.. читни и... кични постулати! Моля ви са, аз го вдявам с губерка!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия