Начало > Новини от света на технологиите

Демо на ИИ

<< < (7/11) > >>

GMG:

--- Цитат ---лепене на нетъкан текстил за предпазни маски, дрехи, престилки и други ..... Модела е успешно използван за текстилни предпазни средства срещу вируси и бактерии
--- Край на цитат ---
  Тва за шивачки бре Радико  ;D

VITAN:
Тролска оферта, валидна на 100%:

Уреждаш ми в България да ми заварят 2 волфрамови детайла с ултразвук и имаш от мен
1 кашон руска водка (Столичная да речем).

Вече казах: спойка (с наличие на още 1 или повече метали), не ми върши работа...
Върши работа само за някои режими на работа на лампата, но аз искам да съм свободен
при "форсаж".

Ако някой не е разбрал заданието си е негов проблем.
Срещу въпросното задание стои платежоспособно търсене (това "за протокола").

Радико:
Витане, нищо конкретно не мога да ти обещая. Най малкото защото всички с лазери предпочитат да бачкат сериина работа, че е по лесно и платено "примерно металните основи за накладки. Сега обаче покрай тоя ковид може и да има някой с повече свободно време. Та драсни един чертеж да мога да им обясня какво точно искам и ще попитам. Минавам покрай двама трима такива зависи на кой обект отивам де. Та ще попитам само направи нещо даже скица на ръка нарисувана да добият представа какво искам от тях.

Радико:

--- Цитат на: GMG в Април 03, 2021, 09:42:14 am ---  Тва за шивачки бре Радико  ;D

--- Край на цитат ---
Да бе това само информативно ти го показах да видиш до каква масовост са стигнали нещата. Иначе с подходящ ултразвук може да се завари всичко. Дори и счупена кост на жив човек.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Април 03, 2021, 11:58:40 am ---Най малкото защото всички с лазери предпочитат да бачкат сериина работа, че е по лесно и платено "примерно металните основи за накладки....

--- Край на цитат ---
Е, то щом се плаща справедливо...

--- Цитат на: Радико в Април 03, 2021, 11:58:40 am ---Та драсни един чертеж да мога да им обясня какво точно искам и ще попитам...Та ще попитам само направи нещо даже скица на ръка нарисувана да добият представа какво искам от тях.
--- Край на цитат ---
Като за начало ги питай: Дават ви се два на 99% волфрамови детайла - можете ли ги завари? Центровано де: оста бие в центъра на диска под 45 градуса. Ако да - вече минаваме на лични  8)
Детайлите са малки... не са при мен сега да ги меря, но то и няма нужда.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия