Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Февруари 04, 2022, 09:37:05 pm --- И по законите на честта ние сме длъжни да отмъстим за това. Но ти не можеш да го разбереш ти нямаш чест.
--- Край на цитат ---
Реджеп, нещо си се развихрил на бойна тема виждам?
Сега като почне войната, ще те пратим доброволец в Украйна, да покажеш каква чест имаш. Не отидеш ли, ще те считам за без чест - о-без-чест-ен. :D
Колеги, приятели и неприятели,
гледайте долното видео докрай, за да видите какво значи западна пропаганда и долни лъжи. Ще видите, как по време на представянето на олимпийските игри по английските новини, коментатора започва да говори, как в този момент Путин щял да напада Украйна. Тези вече са изпаднали в ярост, като Реджеп.
В кулминация ще видите, как говорителя на американците лъже долно, че Путин готвил провокационен филм, как убити в сражения ги оплакват близките им, като повод да започне войната. Крадеца вика дръжте крадеца. Забравиха как техните бели каски правиха такива филми в Сирия, да натопят президента на Сирия, че употребил химическо оръжие. Пита го американски журналист:
- Имате ли някакви доказателства за тези обвинения? Отговаря му, че били разсекретени данни.
- Дайте ги тия данни, да ги видим?
Говорителя се смути, изчерви и рече:
- Вие не вярвате ли на правителството и службите ни, на руснаците ли вярвате?
Журналиста пак:
- Имате ли доказателства за казаното? - и т.н.
Ще видите приятели и неприятели интересни пропаганди и лъжи от американските власти. Ще видите тяхната лъжовна демокрация на която народът им не вярва.
Ще ядат скоро голям бой. Аз ще се смея, вие ще плачете. ;D
https://www.youtube.com/watch?v=WbIyqBKCEK4
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 04, 2022, 11:31:59 pm ---...гледайте долното видео докрай,[/b] за да видите какво значи западна пропаганда и долни лъжи.
--- Край на цитат ---
Тая като я гледах, и се почувствах все едно съм в първи клас и класната другарката Василева ми се кара. Толкова брутален опит буквално да ми начукат в главата какво да мисля отдавна не бях срещал.
Дори и да имаше неща които да си заслужават да се видят, аз не ги видях. Бях буквално блокиран да разсъждавам, а както вероятно сте забелязали, аз имам някакъв опит във вербалните схватки. Можеха да ми пуснат катринки със сношаващи се еноти от Нешънъл Джиографик, и аз пак бих намразил западните СМИ. Не ми се ще да знам какво се случва с хора, които имат по-малък контрол над психиката си.
Ако успеете да задържите мозъка си работоспособен до момента когато се разправят с доказателствата за поготвяния филм, и се заслушате в диалога, ще разберете безумните искания на задаващия въпроси човек. Той буквално иска говорителя зад микрофона да му предостави оригиналите от сценария, подписани и подпечатани. Всичко по-малко от това е фалшификация. Просто не знам как тоя човечец ползва банкноти, без да търчи със всяка една в банката и да пита дали е оригинална.
Пред тая водеща Волен Сидеров и Пламен Пасков са абсолютни аматьори... Такава вербална агресия, такъв натиск... просто съм изумен че това се излъчва пред публика. Вероятно такива чувства може да остави у вас само разпит в полицията, и то ако са ви хванали с 5 кила дрога в раницата пред училище.
Радико:
--- Цитат --- Сега като почне войната,
ще те пратим си
доброволец в Украйна,
--- Край на цитат ---
Е на това му се вика "оксиморон"
Обаче точно ти и твоите началници никъде не можете да ме пратите.
За разлика от тия като теб моят ум може да намери и по рационални начини за кзпълнение на въпросният дълг от това да ставам мишена на някого. Това подхожда на хора равни на теб.
nasko:
И пак за войната в Украйна.
Кино и пробирка. Зачем США придумали историю о съемках на Донбасе фейкового видео |ЯсноПонятно
https://www.youtube.com/watch?v=efs2Z8wllc8
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Февруари 05, 2022, 12:38:30 am ---За разлика от тия като теб моят ум може да намери и по рационални начини за кзпълнение на въпросният дълг от това да ставам мишена на някого. Това подхожда на хора равни на теб.
--- Край на цитат ---
Май си заслужава да се замислим над текста, а?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия