Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
Михаил Кузмов:
Бях командировка преди време. Хареса ми да бъда до океана, а след малко да карам ски на писта. Сега това приключение е за по млади. Пожелавам ти да опиташ!
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 30, 2022, 08:21:33 am ---
1. Кат са толкоз напред и икономически и военно - да си се развиват там в огромната си територия, да си построят най-накрая трета жп линия до Сибир, да направят най-накрая свестна магистрала дотам.
2. Да почнат да правят нещо, което да изнасят, вместо да продават само суровини.
3. С'я ни трябват Донецк и Лугнаск, а що не цяла Украйна. За к'во - не е съвсем ясно. Ма това че Украйна си има собствено правителство и че е призната като независима държава от останалия свят - на кой му дреме.
Утре може да решат че им трябва и Аляска...
--- Край на цитат ---
1. Имат потенциал за развитие, що да но го направят? Те искат, но американците не им дават, постоянно им налагат или санкции, или им спрятат военни конфликти на границите им, трупат ракетни установки. Това им спъва икономическото развитие. Но и този ден ще дойде. Русия има земя и ресурса там да се народят над 1 милрд славяни.
2. Какво те интересува теб какво ще правят. Те каквото и да правят ти ще си останеш краен русофоб. На теб пропагандистките сайтове са ти насадили омразата към руснаците. Когато спрат американците да им се месят и това ще стане. Но не, те именно от това ги е страх. Един път китайците ги изпревариха, сега и руснаците. За пиратите това е смърт. Ще си останат сами на острова насред океана. Никой не ги обича вече. Целия Близък Изток ги ненавижда и цяла Турция.
Само суровини - това са неверни твърдения. Не познаваш руската икономика. А американците какво произвеждат? От 1985 г. тав един чифт обувки не са произведени. Ако не са китайските стоки, тия ще ходят голи и боси. Освен едно ГМО и износ на петрол и газ, а да, те не изнасят суровини, ама са 1-вата държава в света по износ на петрол и газ.
3. Това са твои интерпретации. Тези които присвояват чужди територии са именно САЩ. Те анексираха Хавайските острови, анексираха и мексиканска територия /около 30% от Мексико/, щатите: Калифорния, Юта, Невада, Аризона и Ню Мексико. Тези пирати са заграбили не само целия континент на индианците, но и земите на другите пирати.
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Януари 30, 2022, 02:20:55 pm ---Бях командировка преди време. Хареса ми да бъда до океана, а след малко да карам ски на писта. Сега това приключение е за по млади. Пожелавам ти да опиташ!
--- Край на цитат ---
Я кажи, кога беше това време, през комунистическо ли беше?
Искрено ти завиждам, не щото си бил в САЩ, а за природата, дано и мен комунистическата партия ме прати да ловя риба в океана и да карам ски, щото много обичам ските - моите са руски и на тях пише СССР.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 30, 2022, 04:28:40 pm ---1. Имат потенциал за развитие, що да но го направят? Те искат, но американците не им дават, постоянно им налагат или санкции, или им спрятат военни конфликти на границите им, трупат ракетни установки. Това им спъва икономическото развитие.
--- Край на цитат ---
Да, все някой им е виновен. Забравяш че в 30-те години на 20-и век лед голямата депресия САЩ е бил горе-долу на положението на Русия след Октомврийския преврат. Как па САЩ успя да се развие, а тия руснаци все някой им пречи...
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 30, 2022, 04:28:40 pm ---Какво те интересува теб какво ще правят. Те каквото и да правят ти ще си останеш краен русофоб. На теб пропагандистките сайтове са ти насадили омразата към руснаците.
--- Край на цитат ---
Не ги мразя, не го ли разбра? Жал ми е за тях, че живеят като скотове. Отгоре на това искат и другите да живеят така.
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 30, 2022, 04:28:40 pm ---3. Това са твои интерпретации. Тези които присвояват чужди територии са именно САЩ. Те анексираха Хавайските острови, анексираха и мексиканска територия /около 30% от Мексико/, щатите: Калифорния, Юта, Невада, Аризона и Ню Мексико. Тези пирати са заграбили не само целия континент на индианците, но и земите на другите пирати.
--- Край на цитат ---
Обърни се към английската кралица и испанския крал - те пратиха своите хора в Америка.
juliang:
Видео от преди няколко минути. Още един руски журналист "предава привет" от САЩ. Наложило се е да "се изнесе с 200" от Русия: https://youtu.be/ZAsJ7nimCzw
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия