Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (174/322) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 11:18:23 pm ---На която и да е земя е най-точни отговор - навсякъде.

--- Край на цитат ---
Тогаз не се чуди що Украина иска помощ от НАТО. А когато Вова дойде да защитава интересите на 50-те хиляди руснаци - собственици на имоти по Черноморието, с усмивка, хляб и сол че ще чакаш руската армия на пристанището на Варна...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 29, 2022, 11:25:01 pm ---Тогаз не се чуди що Украина иска помощ от НАТО. А когато Вова дойде да защитава интересите на 50-те хиляди руснаци - собственици на имоти по Черноморието, с усмивка, хляб и сол че ще чакаш руската армия на пристанището на Варна...

--- Край на цитат ---

Това вече е слабост и отчаяние.  :D
Започваш много да фантазираш, защото си притеснен - говоря верни неща и те скоро ще се материализират. Американците ги чака крах - няма вече да се световния хегемон. От една страна руснаците са по-силни във военно отношение, от друга китайците им отнеха лидерството на икономиката. Очаква ги съдбата на регионалната държава - изолирана насред океана, далеч от Европа и Азия. Това е мрачното бъдеще на поредната самозабравила се империя, която е застигната от законите на природата.  :D

А пък руснаците в България никой не ги закача, убива, тормози. Купуват си тука имоти, но вече взеха да ги продават. Нека купуват американците. Тъпия американец ако не е на военна мисия, никога няма да иде на екскурзия в чужбина. Ти виждал ли си американец турист? Аз съм ходил къде ли не, американец никъде не съм срещал.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 29, 2022, 11:30:58 pm ---... Това е мрачното бъдеще на поредната самозабравила се империя, която е застигната от законите на природата.  :D

--- Край на цитат ---

И затова нека да я доубием... заедно с всичките й приятели.
Кат са толкоз напред и икономически и военно - да си се развиват там в огромната си територия, да си построят най-накрая трета жп линия до Сибир, да направят най-накрая свестна магистрала дотам. Да почнат да правят нещо, което да изнасят, вмсто да продават само суровини.

Не, на нас ни трябва баш Крим. Не щото има някакви суровини на него, а щото има ... военна база. С'я ни трябват Донецк и Лугнаск, а що не цяла Украйна. За к'во - не е съвсем ясно. Ма това че Украйна си има собствено правителство и че е призната като независима държава от останалия свят - на кой му дреме.
Утре може да решат че им трябва и Аляска...

Михаил Кузмов:
Да бе да! Аляска и до сега щеше да бъде глубинке, ако не беше глупостта да бъде продадена за центрове! После  хАмериканците смъкнаха милиони от тази територия,а сега е добро място за живеене!

VITAN:
Деде, уреди си виза и постоянно пребиваване в този щастлив рай - еднопосочният билет е от мен!
Обещавам най-тържествено!
https://usdebtclock.org/ След 2025-та там ще има як heavy metal !

Апропо това е един от многото губещи дотационни щати. Но мисля най-губещия.
Дотолкова, че сред коренните жители има мнение, че ако бяха Русия, центъра в щял да влага повече.
Янките както знаем не обичат да губят реални пари. Затова и ги печатат, ако не им стигат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия