Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
VITAN:
1. Няма автономна република Кържали. А там има и българи. В Крим "украинци" има символично количество.
2. Т.н. Украйна (т.е. покрайнините на Империята) са западенци. Руснаци под полско, австрийско владичество - отказали са се от своят род и православна вяра. Говорил съм с такива - уникално тъпи русофоби.
3. Украйна в Руската империя и СССР е дала уникални учени, герои, пълководци, инженери и каквото се сетите. Под западно и турско са били само "халопи", т.е. безправни слуги и нито една велика личност не са дали. Факт !
juliang:
--- Цитат на: Радико в Януари 25, 2022, 09:08:42 pm ---Когато бях в Чехия един такъв "главорез" ми каза следното, "няма значение по какъв повод" но каза:
Така както еие Българите сте били под турско робство 500 години така ние сме били под Руско робство 400 години.
Та кскто в Украйна е имало руско присъствие така в България е имало османско присъствие. Няма робство това е.
--- Край на цитат ---
Тези които не харесваха там каквото не харесваха в България, си взеха бохчите и си заминаха в средата на 80-те. Отсреща ги приеха радушно, като братя. Така се прави.
--- Цитат на: VITAN в Януари 25, 2022, 09:13:10 pm ---1. Няма автономна република Кържали.
--- Край на цитат ---
И слава Богу.
--- Цитат на: VITAN в Януари 25, 2022, 09:13:10 pm ---В Крим "украинци" има символично количество.
--- Край на цитат ---
Както и в Кърджалийско - българи.
Радико:
Между другото дали знаете, че в Украйн има и Унгарци. Какво ли търсят там?
VITAN:
И в Сърбия има. Там па какво ли търсят?
Какво да се прави, не са се евакуирали овреме от Москва, Сталинград, Курск...
Там па какво ли са търсили?!
Радико:
Много плосък отговор.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия