Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 25, 2022, 08:36:11 pm ---Да съм казал че е изменник? Съдят го за измяна, и някакъв съдия е решил че награждаването с орден било обстоятелство, позволяващо да се отмени ограничителната заповед. Казах че съдията е за бой, не Малинов.
Моля, проверявай фактите преди да цитираш с "добавена реалност".
Не знаех че предизборната агитация е "подривна дейност". Да не е залагал бомби по жп линиите? :)
Други само правят референдуми в Крим...
--- Край на цитат ---
Не се прави на интересен, чудя се как те траят вкъщи. Аз не бих те трал много около себе си. Разбираш ли за какво ти говоря?
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Януари 25, 2022, 08:36:11 pm ---Други само правят референдуми в Крим...
--- Край на цитат ---
За политически неграмотните отвъд Желязната завеса:
Автономна република Крим отдавна е искала от руснаците да помогнат за референдум - за пълното отделяне от Украйна.
Путин се решава на тази помощ (какво ли бяха т.н. влакове на дружбата),
едва след нацисткият преврат през 2014-та, т.н. Майдан.
Ето така са чакали кримчани влака с главорези от Киев:
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 25, 2022, 08:40:51 pm ---Не се прави на интересен, чудя се как те траят вкъщи. Аз не бих те трал много около себе си. Разбираш ли за какво ти говоря?
--- Край на цитат ---
Честно - не.
--- Цитат на: VITAN в Януари 25, 2022, 08:46:14 pm ---Автономна република Крим отдавна е искала от руснаците да помогнат за референдум - за пълното отделяне от Украйна.
--- Край на цитат ---
Ш'та питам к'во ще говориш когато Автономна република Кърджали реши да поиска помощ от султана за провеждане на референдум за пълно отделяне от България.
Радико:
--- Цитат ---Ето така са чакали кримчани влака с главорези от Киев
--- Край на цитат ---
Когато бях в Чехия един такъв "главорез" ми каза следното, "няма значение по какъв повод" но каза:
Така както еие Българите сте били под турско робство 500 години така ние сме били под Руско робство 400 години.
Та кскто в Украйна е имало руско присъствие така в България е имало османско присъствие. Няма робство това е.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 25, 2022, 09:07:16 pm ---Честно - не.
--- Край на цитат ---
Ами просто си едно кречетало, дразнещо.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия