Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Глобализма, НАТО, СЗО, и светът около нас

<< < (162/322) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Януари 24, 2022, 05:16:02 pm ---Китай ще бие с ядрени оръжия САЩ, ако они попречат с оръжие присъединяването на Тайван!
Ядрена война!! Обява по държавната китайска телевизия.
Не сте чули? Е то от тая страна на Желязната завеса какво, освен пропаганда да чуете...

--- Край на цитат ---
Не, не е обявена по китайската държавна телевизия. Полковника е преподавател, а не член на командването на Китайската армия.

--- Цитат ---Фанг Бинг, военен инструктор, професор в Университета за национална отбрана, доктор на военните науки, полковник, директор на отдела за обучение и изследвания на военното обучение на бившия отдел за обучение и изследвания в рамките на кампанията на Университета за национална отбрана, гостуващ професор в Шандонгския университет за наука и технологии и адюнкт-професор на университета в Нинся.
--- Край на цитат ---

Цитата във МАНИПУЛАТИВНОТО видео не е от китайската държавна телевизия, а е от лекция която полковника е изнесъл пред „Форума на стоте училища“. И лекцията е от началото на две хиляди И ДЕСЕТА година.

Да ти дам линк, или ще се оправиш сам с китайските търсачки? :)

И естествено, нататък изобщо нямам намерение да гледам видеото...

Витане, Витане... докога бе човек, докога ще позволяваш да те водят за носа такива манипулатори? :)

P.S. Обаснявам как се прави. Вади тефтера и записвай;
1. Правиш скрийншот от "новината"

2, Пускаш я през OCR програма, щото китайска клавиатура нямаш.
3. Пускаш получените йероглифи в гугъля
4. Пускаш през гугъл транслейта получените статии.

Помагам ти за първата точка, нататъка вече се надявам сам да се справиш.

П.С.С. Ного ми аресаха оФците:

merlinbg:

--- Цитат на: plcsoft в Януари 24, 2022, 05:37:09 pm ---Истината такава каквато е! - https://fakti.bg/mnenia/647287-savetskata-okupacia-prez-1944-47-g-i-fatalnite-posledici-ot-nea-za-balgaria

--- Край на цитат ---

Това ли е истината- хахахахаха... определено успя да ме разсмееш!!! Определено лъжата в България я имаме за спорт. Покрай няколко истини набутваме купища мръсни лъжи, които обявяваме за неоспорими факти. А най-много съжалявам, че от речника ни изчезнаха думи като: чест, достойнство, срам и т.н. Прочетох статията по диагонал, защото след прочитането на две изречения на мястото на което спирах ме обхващаше гняв и ярост. Например енергетиката... я ми кажи колко централи сме имали преди 1944г. и колко след? Колко села и малки градчета са били осветявани от електрически крушки? 400 КВ връзка с СССР не е била за да ни крадът тока, а за да захранят енергийният пръстен на България ако се случи нещо непредвидено и падне. А относно газовата връзка съм съгласен... даже имам предложение: Да отрежем всички тръби свързани с Русия и да се откажем напълно от руския газ, хак да им е, направо ше им разбием икономиката на пух и прах :) А ние ще купуваме само демократичния американски газ... направо приказка :) Въпроса е колко ше изкараме, но това не е важно... важното е да съсипем икономиката на Русия!!! Относно образованието преди 1944г. мисля, че няма нужда да обяснявам. А пък развитото селско стопанство преди 44г. съм съгласен да се върне (с Белчо и Сивушка), защото СССР наистина го съсипа... докараха ни трактори и селскостопански машини. А как хубаво си вършеехме житото на мегдана преди това :) Как хубаво орахме нивите със споменатите вече Белчо и Сивушка... ееех идилия!!!

juliang:

--- Цитат на: merlinbg в Януари 24, 2022, 07:00:48 pm ---... Да отрежем всички тръби свързани с Русия и да се откажем напълно от руския газ, хак да им е, направо ше им разбием икономиката на пух и прах :) А ние ще купуваме само демократичния американски газ... направо приказка :) Въпроса е колко ше изкараме, но това не е важно... важното е да съсипем икономиката на Русия!!!

--- Край на цитат ---
Да ти кажа под секрет - точно това се случва в момента на територията на ЕС. Не че не им (ни) трябва руска газ, но когато почват да ти казват "прави това, щото иначе ще ти спрем газта" на някого му идва в повече. Цената на акциите на Газпром е паднала с 16% за месец, въпреки безумните цени на газта в целия свят. За разлика от примерно също така предимно държавната норвежка Equinor, чиито акции са се качили с 35% за 6 месеца.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 24, 2022, 07:15:52 pm --- Не че не им (ни) трябва руска газ, но когато почват да ти казват "прави това, щото иначе ще ти спрем газта" на някого му идва в повече.

--- Край на цитат ---
Айде да спреш да лъжеш, условия руснаците на се отправяли. Виж от обратната страна постоянно виждаме. Или не прави това, или прави това, щото ще има санкции.

За сведение, 2021 година руснаците са доставили 20% повече газ от договореното. Това напълно противоречи на казаните лъжи.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 24, 2022, 07:19:42 pm ---Айде да спреш да лъжеш, условия руснаците на се отправяли. Виж от обратната страна постоянно виждаме. Или не прави това, или прави това, щото ще има санкции.

За сведение, 2021 година руснаците са доставили 20% повече газ от договореното. Това напълно противоречи на казаните лъжи.

--- Край на цитат ---

Не бе, изобщо... само изведнъж почнаха да изпитват проблеми със запълването на хранилищата в Западна Европа, точно когато им казаха че Северен поток 2 няма да бъде сертифициран толкоз лесно колкото искаха.
И на практика няма санкции за руската газ. Просто никой не я ще вече, нормалните държави се оиентират към по-сигурни доставчици, макар и на по-високи цени.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия